Gizli link yasak değil diye bilirdim . Teşekkürler.Yerel link paylaşımında bulunmayınız.
Büyük ihtimalle Windows 10 ücretsiz olacak
Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedimEvet bende onu bekliyorum w10 lu pc ler çıksın şimdikiler biliyorsun 8,1 ve kısa zaman var arada
Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim
Hocam nerden aldınız bu bilgiyi ama kesin bir şey değil bu. Böyle bir şey olsa yer yerinden oynar win7 kullanıcıları adına. Win 8 lere ücretsiz olacağı kesine yakın. Win 7 sahiplerine uygun bir fiyata bırakırlar. Bir söylenti daha var herkese bedava olup parayı mağazadan kazanmak isteyeceğik söyleniyor. Ama win 7 ye ücretsiz olacak diye bir şey kesin açıklanmadı verileceğine de ihtimal vermiyorum.Hayır yanlış anladın, Windows 7/8 kullanıcılarına Windows 10 yükseltme ücretsiz olacak demek istedim
Hocam nerden aldınız bu bilgiyi ama kesin bir şey değil bu. Böyle bir şey olsa yer yerinden oynar win7 kullanıcıları adına. Win 8 lere ücretsiz olacağı kesine yakın. Win 7 sahiplerine uygun bir fiyata bırakırlar. Bir söylenti daha var herkese bedava olup parayı mağazadan kazanmak isteyeceğik söyleniyor. Ama win 7 ye ücretsiz olacak diye bir şey kesin açıklanmadı verileceğine de ihtimal vermiyorum.
Hocam yanilmiyorsam sadece Windows8/8.1 kullanicilari ücretsiz Windows 10´a güncelleyebilecek. Bu da Microsoft tarafindan resmi bir aciklama degil, ama chip.de´nin haberine göre, Endonezya Microsoft baskani Andreas Diantoro Eylül ayinda böyle bir aciklamada bulundu...
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link almanca, ama yinede söylediklerim yaziyor
Aaaaaaand @livetilepodcast just confirmed from a trusted source W10 will be free for all Windows 7 and Windows 8 users. \o/
Hayır verdiğim alıntı 18 Aralık tarihine ait.Bu idda 1-2 ay önce atışmıştı ortaya. Hala kesinlik yok. O zaman konuşulmuştu. İddanın ötesine geçmedi. Ocakta belli olur belki kime ücretli kime ücretsiz olacağı belki
Ali abi umarım bu adam kimse dediği doğru çıkar fakat ben pek ihtimal vermiyorum win7 lere ücretsiz vereceklerini. Win8 okey ama win7 ye bence win 8 de yaptıkları gibi 30 tl gibi bir ücretle yükseltme imkanı verirler. MS sonuçta bu beleş bir şey beklemiyorum ondanHayır verdiğim alıntı 18 Aralık tarihine ait.

Aynı adamın söylediği başka bir bilgi.Bi arkadaş vardı wp li telefonu olana win10 ücretsiz olsun diye. Bence bunu yapmazlar ama şunu yapabilirler. Wp li telefonu olana lisans ücretlerinde indirime gitsinler win 10 da bence sırf bunun için wp li telefona yönelenler bile çok olabilir.
Ali abi umarım bu adam kimse dediği doğru çıkar fakat ben pek ihtimal vermiyorum win7 lere ücretsiz vereceklerini. Win8 okey ama win7 ye bence win 8 de yaptıkları gibi 30 tl gibi bir ücretle yükseltme imkanı verirler. MS sonuçta bu beleş bir şey beklemiyorum ondan![]()
Yani yeni tarayıcı internet explorer adında olmayacak yepyeni bir tarayıcı getirecekler ve bu tarayıcı win 10 da yüklü olarak gelecekAynı adamın söylediği başka bir bilgi.
Ok so Microsoft is about to launch a new browser that's not Internet Explorer and will be the default browser in Windows 10. Wow.
Bende onu indirdim öğrenciliğimi kullanarak ne gibi farklar var orjinalleriyle. Bir eksiğini görebildinizmi acaba?Windows Embedded = Lisansta Kafa Rahat.
Aaaaaaand @livetilepodcast just confirmed from a trusted source W10 will be free for all Windows 7 and Windows 8 users. \o/
Aynı adamın söylediği başka bir bilgi.
Ok so Microsoft is about to launch a new browser that's not Internet Explorer and will be the default browser in Windows 10. Wow.
Bende onu indirdim öğrenciliğimi kullanarak ne gibi farklar var orjinalleriyle. Bir eksiğini görebildinizmi acaba?

Sıkıntı yaratıyormu o başlangıçtaki appların olmaması.Valla öncelikle en çok kullandığım win8.1 versiyonu oldu.
Ben şimdiye dek diğer sürümler ile arasında hiç bir fark a rastlamadım, aksine daha stabil olduğunu düşünüyorum.
Endüstriyel alanlar için geliştirilmiş bir sistem gerçi elbet farklılıklar mevcuttur ama dışarı yüzünden görünen sadece Başlangıç APP larının otomatik olarak kurulu gelmediği sistem.
Ayrıca bende öğrenci hesabı ile almıştım, fakat sitede çok açıklar mevcut. İsteyen herkes alabilir![]()