Şimdi bizim üvey evlat 620 ye kardeş geliyor. Kesinlikle alternatif bir browser olacaktır.İe atıp duruyordu 512 mb ramlı cihazlarda bencede elveda diyelim
Hani bi söz varyaBir tahminde ben yürüteyim, bence yeni bir browser üzerinde çalışılıyor yada planlanıyor. W10 için.
delinin biri kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. Ortaya bi laf geldi microsoft chrome u sisteme getirdi 
Getirrdik ya@papakudioflu abiiiiii şu mevzuya bi açıklık getiriver artık yav![]()

Çok güzel gelişme inşallah proje gerçekleşir, ancak wp kullanıcıları 1 sene daha beklicek anlaşılanArkadaşlar kusura bakmayın ancak foruma bakabildim işlerimden dolayı.
Şimdi olayın özeti şu;
Dün akşam Microsoft Fransa geliştiricilere özel bir livewebcast düzenledi. Burada yapılan açıklamaya göre Microsoft, kullanıcıların İnternet Explorer'dan olan şikayetlerinden dolayı yaklaşık bir yıldır Spartan kod adlı bir proje üzerinde çalışıyormuş. Bu proje Windows 10 güncellemesiyle hayata geçirilecek. Projenin amacı ise kesin olmamakla birlikte yeni bir tarayıcı ya da İnternet Explorer'ın yeniden derlenmesi üzerine. Fakat ciddi anlamda önemli yenilikler ve bambaşka bir arayüz içerdiği belirtildi.
@bulutsuzgece @Sensation
Arkadaşlar kusura bakmayın ancak foruma bakabildim işlerimden dolayı.
Şimdi olayın özeti şu;
Dün akşam Microsoft Fransa geliştiricilere özel bir livewebcast düzenledi. Burada yapılan açıklamaya göre Microsoft, kullanıcıların İnternet Explorer'dan olan şikayetlerinden dolayı yaklaşık bir yıldır Spartan kod adlı bir proje üzerinde çalışıyormuş. Bu proje Windows 10 güncellemesiyle hayata geçirilecek. Projenin amacı ise kesin olmamakla birlikte yeni bir tarayıcı ya da İnternet Explorer'ın yeniden derlenmesi üzerine. Fakat ciddi anlamda önemli yenilikler ve bambaşka bir arayüz içerdiği belirtildi.
Hocam bu konunun adı zaten Windows Phone 10 değil mi?Bu güzel bir olay. Merakla bekliyoruz. Ha bu arada @papakudioflu abi wp10 ile ilgili bir konu mu açsan acaba? Gelebilecek yenilikleri yazsan ve bir de gelebileceği tarihi falan? Bence ayrı bir konu olarak devam edelim oradan![]()

Eğer yeni bir tarayıcı ya da yenilenmiş bir internet Explorer ile gelirse Windows 10 herkesi Preview for Developers yapar.Çok güzel gelişme inşallah proje gerçekleşir, ancak wp kullanıcıları 1 sene daha beklicek anlaşılan

Eğer böyle bir şey varsa en mantıklı adımı atmışlar demektir. İE bir belaydı bilgisayarlarda. Capslere dahi konu olan bir şey. Belkide insanları tekrar İE ye çeker. W10 adı ile kalmaz umarım bu tarz birsürü gelişmiş yeniliklerle gelir.Arkadaşlar kusura bakmayın ancak foruma bakabildim işlerimden dolayı.
Şimdi olayın özeti şu;
@bulutsuzgece @Sensation
Hocam bu konunun adı zaten Windows Phone 10 değil mi?![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın ancak foruma bakabildim işlerimden dolayı.
Şimdi olayın özeti şu;
@bulutsuzgece @Sensation
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tahminimce kutu boyutları

Daha önce 1x1, 2x2 ve 2x4 vardı sanırım.
Şimdi 4x2 ile 4x4 de eklenmiş.
Bu demek oluyor ki iki tane yeni kare boyutumuz olacak.
Biri devasa kare şeklinde. (4x4)
Diğeri ise aşağı uzayan dikdörtgen şeklinde... (4x2)
Benim tahminim bu şekilde![]()