Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu güzel bir olay. Merakla bekliyoruz. Ha bu arada @papakudioflu abi wp10 ile ilgili bir konu mu açsan acaba? Gelebilecek yenilikleri yazsan ve bir de gelebileceği tarihi falan? Bence ayrı bir konu olarak devam edelim oradan :)
Sabri Reyizin Barcelona'ya attığı golü (!) ararken, kendimi bir anda bu konuda buldum. Ne ara buraya geldim ben bile bilmiyorum.?

Sahi konu başlığı neydi?

:kop2::kop2::kop2:

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
4x4'ü duydukta 4x2 harbiden değişik olur :) Hayırlısı be gülüm :D :kop2:

narnia16

narnia16

Üye

Nawzil oyunlarına devam ediyor :D

Kısaca "WP 8.1 betası boyunca pek çok özellik sızdırdım. Çoğu WP 8.1 ile geldi ama bazıları gelmedi. Windows 10 ile gelecekler mi?" diyor?

Neler olabilir acaba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Rainesto

Rainesto

Üye

Nawzil oyunlarına devam ediyor :D

Kısaca "WP 8.1 betası boyunca pek çok özellik sızdırdım. Çoğu WP 8.1 ile geldi ama bazıları gelmedi. Windows 10 ile gelecekler mi?" diyor?

Neler olabilir acaba :hmmm
otg mi

Emre

Üye
OTG DNS Gelmezse Microsoft Fabrikası Yıkılsın...
En Iyisi Samsung S3 Mini Vs Nokia Lumia 1520 Otg Dns Varmı,
Diye Video Çekelim Microsoft Gönderelim Utansın Güncelleme Ile Versin...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

Tahminimce kutu boyutları
4x2 olan kutucuk ekranın yatay olarak kullanılabileceği sinyalini veriyor olabilir mi acaba ?
Çünkü aşağıya doğru 4x2 biraz tuhaf olmaz mı ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İşin gerçeği WP 10 nasıl olacak merak ediyorum hatta Pc de alacam ama 8,1 den geçiş yapsınlar da direk olarak 10 alsam

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, ceza87 ve 1 kişi daha

Emre

Üye
Ben Hic Android Ücretli Bir Versiyonunu Görmedim Ücretli Yapsaydı Kendini Rezil Ederdi Nokia Ettikleri Gibi...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Minecraft Kendi Sistemi için 15TL Ücretli Yapan Bir Firma Mobile Kıyak mı Geçecekti..

Bilgisayarları Ücretsiz Satıyorlar Sanırım...
Ne yani bilgisayarları microsoft mu satıyor ? microsoft'un bilgisayarı mı var ?

Microsoft yazılımı yapar şirketler de bu yazılımı bilgisayarlarında kullanmak için microsoft'a para öderler kullanıcıda içinde windows olduğu için o bilgisayarı alır o şirkete para öder eğer yeni bilgisayar ise
değilse aktivasyon için para kullanıcıdan microsoft'a ödenir. microsoft yazılımı ücretsiz dağıtırsa bu döngü nasıl sağlanacak açıklar mısınız ?

Emre

Üye
Ne yani bilgisayarları microsoft mu satıyor ? microsoft'un bilgisayarı mı var ?

Microsoft yazılımı yapar şirketler de bu yazılımı bilgisayarlarında kullanmak için microsoft'a para öderler kullanıcıda içinde windows olduğu için o bilgisayarı alır o şirkete para öder eğer yeni bilgisayar ise
değilse aktivasyon için para kullanıcıdan microsoft'a ödenir. microsoft yazılımı ücretsiz dağıtırsa bu döngü nasıl sağlanacak açıklar mısınız ?
Surface Microsoft Satıyor Değil mi?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bedava olması kullanımı artırır bence :))

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
dakamon

dakamon

Üye
Büyük ihtimalle Windows 10 ücretsiz olacak
8.1 kullanıcılarına kesinlikle ücretsiz vermeliler. Vereceklerde. 8.1 in sevilmeyen çok eleştrilen yönlerini kaldırıyorlar win10 ile. Paralı yaparlarsa millet win7 ye geçer valla korsan morsan olsa bile geçer. Win 10 u ben win7 sahiplerine uygun bir fiyatla yükseltme imkanı tanısalar süper olur.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
8.1 kullanıcılarına kesinlikle ücretsiz vermeliler. Vereceklerde. 8.1 in sevilmeyen çok eleştrilen yönlerini kaldırıyorlar win10 ile. Paralı yaparlarsa millet win7 ye geçer valla korsan morsan olsa bile geçer. Win 10 u ben win7 sahiplerine uygun bir fiyatla yükseltme imkanı tanısalar süper olur.
Aslında Windows Phone sahiplerine pc için ücretsiz Windows 10a güncelleme fırsatı verseler hem pc hem mobil için Windows 10un kullanımını baya artırırlar ama yapacaklarını sanmam.

Üst Alt