Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Aslında skyfire gelse oda güzel olurdu. Ülkemizde çalışır şekilde tabiki. Symbianda az kullanmamıştım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@papakudioflu Ali Kemal abi haberi saldın kayboldun olmuyor böyle :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
@papakudioflu bu olay bu gece çözülmeli :ehe

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abiniz sıcak yatağında mışıl mışıl uyuyor ve bıyık altından gülüyor. Sabaha kadar telef olsun meraktan diye :D

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Kesin uyudu ya kesin :) bu kadar bildirimi görmemesi mümkün değil :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bence arama tuşuna direkt olarak cortana gelcek.herzaman olduğu gibi yeni gelen sistem eskisini aratacak emin olun.bu güne kadar herşeyin eksiksiz olduğu bi sistem yada cihaz gören duyan oldu mu.varsa söyleyin yarın ondan alacam :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bombayı bırakıp kaçtı resmen :kıskıs::kıskıs::kıskıs:

dakamon

dakamon

Üye
Herkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu

Emre

Üye
Aslında skyfire gelse oda güzel olurdu. Ülkemizde çalışır şekilde tabiki. Symbianda az kullanmamıştım
Skyfire İOS & Android İçin Kaldırıldı Bana WP İçin Planları Olmadığını Söylemişti Operaya Satılmıştı Zaten..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Herkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu
Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstte :)

dakamon

dakamon

Üye
Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstte :)
Bir şey değişirse ikisi içinde değişir. Sonuçta tek bir ie var. Senin hızlı dediğin telefonda sebebi de çok fazla ağır grafiksel işlemci zorlayan sayfaların olmamasından. Ayrıca chorom a göre çok ta eksiği var. Html5 test bi yap bakalım göreceksin farkı. Hızlı fakat işlevsellik açısından kötü durumda İE telefonda.
Neyse asıl mevzu şurdan çıkmış, İnternet Explorer ın eski şefi şirketi terk etmiş. Buradan yola çıkarak Ali abi bize o yazıyı yazdı sanırım. Ve İE12 ye hazır olun :)

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Ali Kemal abi hala uyanmadın mı abi ya :) meraklıyız işte işkence ediyorsun resmen bu foruma :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu günaydın sevgili adminim. Şu konuya bir açıklama getirseniz hani ? Millet komplo teorileri üretmeye başladı resmen.

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ali Bey tabiri caizse kalabalık İstanbul'un, minibüsçülerinin yaptığı gibi yolun ortasına bıraktı gitti. Hehehe.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
teori1: ya mağaza ortak olmuyor mu w10 ile? şimdi windows mağazasında ne kadar browser varsa telefona da gelecektir, dolayısıyla ie'ye ve ie tabanlı diğer browserları kullanmak zorunda olmayacağız.
teori2: ie'nin adı değişiyor ve baştan yeni bir tarayızı yapmış olabilirler (pek sanmıyorum ama) windows browser :P
teori3: @papakudioflu Ali abi bugün açıklar herkes nefes alır :kıskıs:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Muhtemelen alternatif tarayıcılardan biri gelecektir. :hmmm

luckysleven

luckysleven

Üye
Yogun talep uzerine ie browser, ie BETA olarak degisecekmis yoksa ms calisanlari ve kullanicilari rahat edemiyormus..

Gizli bilgi vesselam : )

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat, emreeozden ve Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir tahminde ben yürüteyim, bence yeni bir browser üzerinde çalışılıyor yada planlanıyor. W10 için.

Üst Alt