Bencede uyuyamıyorum uyuyamamda yoksa@papakudioflu bu olay bu gece çözülmeli![]()

Kokudan anlaşılıyor değil miBombayı bırakıp kaçtı resmen![]()

Skyfire İOS & Android İçin Kaldırıldı Bana WP İçin Planları Olmadığını Söylemişti Operaya Satılmıştı Zaten..Aslında skyfire gelse oda güzel olurdu. Ülkemizde çalışır şekilde tabiki. Symbianda az kullanmamıştım
Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstteHerkes windows ta İE den çok şikayetçi insanlar İE yi chorome u indirmek için kullanırdı sadece. Acaba MS bunu gördü ve en baştan bir tarayıcı mı yapacak. Klasik İE ye veda ediyor olabiliriz. Biliyorsunuz yavaşlığı ile ünlüdür. Ciddi teknoloji sitelerinde sürekli eleştirilirdi ve en baştan bir tarayıcı yazılması tavsiye edilirdi MS ye. Belkide bu işi yapıyorlardır şu an. Bekleyip göreceğiz. Sonuçta W10 için şimdiye kadar ki tüm windowslardan farklı olacak ve yeni bir dönemin kapılarını aralayacak bu sistem diyorlardı. Bakalım... @papakudioflu

Bir şey değişirse ikisi içinde değişir. Sonuçta tek bir ie var. Senin hızlı dediğin telefonda sebebi de çok fazla ağır grafiksel işlemci zorlayan sayfaların olmamasından. Ayrıca chorom a göre çok ta eksiği var. Html5 test bi yap bakalım göreceksin farkı. Hızlı fakat işlevsellik açısından kötü durumda İE telefonda.Yavaşlığıyla ünlü diyorsunda o bilgisayarda öyle.Telefonda gayet hızlı çalışıyor..Ve ben ie ye veda sözünün bilgisayarlar için değil telefonlar için söylediğini düşünüyorum nede olsa telefon bölümündeyiz.Ama ali kemal abi cevaplamadıkça bu konuda sayfalarca uzarda uzar tamda adminlerin istediği birşey forum ne kadar canlıysa internet sıralamasında üstte![]()