Esendağlı
Üye
Ben nerdeyse şeffaf hiç kullanmadım sayılır,normal daha iyi bence.Seffaf kutu ozelligi bence demode oldu bile eminimki cogu kullanici siyah yada beyaz arka plana coktan donus yapmistir.
Ben nerdeyse şeffaf hiç kullanmadım sayılır,normal daha iyi bence.Seffaf kutu ozelligi bence demode oldu bile eminimki cogu kullanici siyah yada beyaz arka plana coktan donus yapmistir.
iyi dayanmissinzEğer kademeli veriyorlarsa çok yavaşlar koca Ms nin umrunda olmaz ama 1 kişiyide kaybettiler yakında başka bi telefona geçeceğim.
Bize böyle şeyler lazım işte... Umarım win10 da görürüz..
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fırtına öncesi sendromuBi suskunluk kaplamış forumu

Ms nin ve Nokianın bu sessizliği devam ederse Fırtınayı wp kullanıcıları çıkaracak benceFırtına öncesi sendromu![]()

Ms nin ve Nokianın bu sessizliği devam ederse Fırtınayı wp kullanıcıları çıkaracak bence![]()

İnşallah,bekliyoruz.Güzel şeyler olacak bence
Yan yatırdığımızda tile lar da yan yatık hale uyumlu hale gelse fena olmaz. Açıkcası 5 inç ve üzeri telefonlarda yan tutarak kullanmak iyi olurdu.mesela kendime telefon için stand yaptım yan koydum ona göre de ana menü dönse fena olmaz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir , o dediklerin gelmez. Kesin ve net söylüyorumparmak izi okuyucu güvenlik gelse ve birde @Sensation şey dediydi android tarzı kilit uygulaması gelecekti çıkmaz ayın son perşembesine gelir herhâlde artık:

bende onu demeye çalıştım işte zaten ben onu göremeden androide geçmiş olurum belki windows phone'a ne zaman döneceğim belli değil ama 5 seneyi bulur dönmem garanti ama yinede gelmez gel beraber androide geçelim niyetin yok galiba şu üvey evladıÇıkmaz ayın son perşembesi gelir , o dediklerin gelmez. Kesin ve net söylüyorum![]()

Parmak izi okuyucumu dedin,parmak ile indirilen bildirim merkezini verene kadar adamlar ömrümüzü yedi yaparmak izi okuyucu güvenlik gelse ve birde @Sensation sey dediydi android tarzı kilit uygulaması gelecekti çıkmaz ayın son perşembesine gelir heralde artık: