Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye

remzi33

remzi33

Üye
Bize böyle şeyler lazım işte... Umarım win10 da görürüz..

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft ile Adobe son günlerde birlikte büyük bir çalışma yapıyor. Çalışmanın detayları tam olarak bilinmiyor ancak Photoshop, Illustrator gibi adobe uygulamalarının dokunmatik cihazlarda (özellikle akıllı telefonlar) daha etkin kullanılabilmesi için yeni özellikler geliştiriliyor. Bu reklamdakilerin pek çoğu zaten mevcut uygulamalarla yapılabiliyor. ancak ayarlar, kodlar vs ile. Yeni düzenlemelerle birlikte parmak hareketleriyle bu efektleri uygulayabileceğiz.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bi suskunluk kaplamış forumu

• Beğen
Tepkiler: emz ve ON9
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz, ellimin kori, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ms nin ve Nokianın bu sessizliği devam ederse Fırtınayı wp kullanıcıları çıkaracak bence:)

İos 8.1 , Android L geliyor bizim cephede tık yok. Yakında bizim wp kullanıcıları Microsoft ve Nokia ya tıklayacak. Çok az kaldı patlama noktasına geldik. :) :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel şeyler olacak bence

• Beğen
Tepkiler: emz
luckysleven

luckysleven

Üye
Ekrani saga cektigimizde ayar menusu gelse insider uygulamasindaki gibi herhalde arayuz olarak 10 boy ileri gider wp..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
şu şimdiki zamanı gelecek zaman yapınya bune heran gelecek gibi heycan dan .. :D

dakamon

dakamon

Üye
Yan yatırdığımızda tile lar da yan yatık hale uyumlu hale gelse fena olmaz. Açıkcası 5 inç ve üzeri telefonlarda yan tutarak kullanmak iyi olurdu. :) mesela kendime telefon için stand yaptım yan koydum ona göre de ana menü dönse fena olmaz.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yan yatırdığımızda tile lar da yan yatık hale uyumlu hale gelse fena olmaz. Açıkcası 5 inç ve üzeri telefonlarda yan tutarak kullanmak iyi olurdu. :) mesela kendime telefon için stand yaptım yan koydum ona göre de ana menü dönse fena olmaz.

onu ben 8.1 istekleri ve eksikleri konusunda çok önceden söylemiştim galiba ms nin de böyle bir çalışma yapıyordu

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu klavyeyi yan yatırdığımızdaki klavyenin sağında ve solunda oluşan boşluk inşallah WP10 ile düzelir

• Beğen
Tepkiler: Serhan

tanyyy

Üye
tüm telefonlar alır umarım güncelleştirmeyi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
parmak izi okuyucu güvenlik gelse ve birde @Sensation sey dediydi android tarzı kilit uygulaması gelecekti çıkmaz ayın son perşembesine gelir heralde artık :islik:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
parmak izi okuyucu güvenlik gelse ve birde @Sensation şey dediydi android tarzı kilit uygulaması gelecekti çıkmaz ayın son perşembesine gelir herhâlde artık :islik:
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir , o dediklerin gelmez. Kesin ve net söylüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Çıkmaz ayın son perşembesi gelir , o dediklerin gelmez. Kesin ve net söylüyorum:)
bende onu demeye çalıştım işte zaten ben onu göremeden androide geçmiş olurum belki windows phone'a ne zaman döneceğim belli değil ama 5 seneyi bulur dönmem garanti ama yinede gelmez gel beraber androide geçelim niyetin yok galiba şu üvey evladı :ehe

• Beğen
Tepkiler: ellimin kori
Esendağlı

Esendağlı

Üye
parmak izi okuyucu güvenlik gelse ve birde @Sensation sey dediydi android tarzı kilit uygulaması gelecekti çıkmaz ayın son perşembesine gelir heralde artık :islik:
Parmak izi okuyucumu dedin,parmak ile indirilen bildirim merkezini verene kadar adamlar ömrümüzü yedi ya:)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, emz, ON9 ve 2 diğerleri

Üst Alt