habbuj
Üye
Daha Windows Phone 8.1 gdr2,gdr3 gelecek. Ondan sonra verirler herhalde. 2015i bekleyelimBizede betayı verseler ya
Daha Windows Phone 8.1 gdr2,gdr3 gelecek. Ondan sonra verirler herhalde. 2015i bekleyelimBizede betayı verseler ya
Öyle birşey yok ama lidyalıların buldugu para varLumia 620 kullanıp Windows 10 gelmedi diye İos'a geçmek
Lumia 620 fiyatına OİS cihaz vardı da bizim mi haberimiz olmadı?
920-620 kullanıyorum920 kullanmıyor musun zaten ?
620 nin almamasını degil şimdilik 4 inç denip yani 620 almayıp 520 alacak olmasını yadırgıyorumŞu cihaz gelir ya da buna gelmez demek için henüz çok erken. Şimdilik Güncellemenin sadece adını biliyoruz.
Microsoft'un güncellemede neler vereceği, hangi özellikleri ekleyeceği, bu özelliklerin gereksinimleri neler olacağı belli değil. Bu durumda eski cihazlar (Özellikle Lumia 620) bu güncellemeyi alamasa ya da eksik olarak alsa bunun yadırganıcak bir durum olduğunu düşünmemek lazım.
Ne diyor meşhur reklamda; Ankara'da Lebiderya iki oda bir Salon ev olmaz![]()
Öyle birşey yok ama lidyalıların buldugu para var
920-620 kullanıyorum
620 nin almamasını degil şimdilik 4 inç denip yani 620 almayıp 520 alacak olmasını yadırgıyorum
. 520-525 bence bir 620'den daha iyidir. Ekranın küçüklüğü kaybettiriyor diye düşünüyorum. Ama bizim de eksiğimiz yon yani 
Lumia 925 4.5'' o zaman o alamayacak mı ?

''Belirtilenlere göre çoklu pencere desteği halihazırda 4.7" ve üzeri cihazlar için sunulacak.'' ne demek ?Ne alakası var? 4"-80" aralığı alacak deniliyor. Bekleyip görelim diyorum ben. Hepsi 2-3 aya belli olur.
Bu konuya daldık da millet gdr2 ne oldu???? Nerede kaldı bu ? @papakudioflu, @bulutsuzgece.
Artık yeni şeyler istiyoruz. Bunun gelmesine daha çok var. Bana gdr2-3 verin![]()
hayır 520 ile 620 nin özellikleri hemen hemen aynı anlamında dedim 620-520 den üstün demek istemedimAbi neden küçümsedin şimdi
Bende 520 vardı şimdi 525'e geçtim ama bir ledi var arkada bir de önde kamerası. Başka farkı yok hatta ram fazla bile. Bu hiç hoş değil. 520-525 bence bir 620'den daha iyidir. Ekranın küçüklüğü kaybettiriyor diye düşünüyorum. Ama bizim de eksiğimiz yon yani
![]()
''Belirtilenlere göre çoklu pencere desteği halihazırda 4.7" ve üzeri cihazlar için sunulacak.'' ne demek ?
Lumia 925 4.5" değil mi ?4.7" üzeriyse yazıyor daha sorgulamaya gerek var mı ?
Windows 10 un download linki verildi mi? Dün takipte kalın diyordu bugün bilgileri verilmiş ama nasıl download edeceğiz göremedim
bir daha windows işletim sistemli telefon almayı düşünüyomusun ?Arkadaşlar merak etmeyin bence Win 10 gelene kadar biz zaten telefonları ona uyumlu şekilde değişiriz yalan mı ?
Evetbir daha windows işletim sistemli telefon almayı düşünüyomusun ?
Windows 10 un download linki verildi mi? Dün takipte kalın diyordu bugün bilgileri verilmiş ama nasıl download edeceğiz göremedim
8.1 den 10 a geçiyorlarsa emin olun bir çok koklu değişim vardır.