Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Biraz sabır Windows gösterip de vermeyen cinsten

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Rainesto

Rainesto

Üye
Lumia 620 kullanıp Windows 10 gelmedi diye İos'a geçmek:hmmm

Lumia 620 fiyatına OİS cihaz vardı da bizim mi haberimiz olmadı?
Öyle birşey yok ama lidyalıların buldugu para var :D
920 kullanmıyor musun zaten ?
920-620 kullanıyorum
Şu cihaz gelir ya da buna gelmez demek için henüz çok erken. Şimdilik Güncellemenin sadece adını biliyoruz.

Microsoft'un güncellemede neler vereceği, hangi özellikleri ekleyeceği, bu özelliklerin gereksinimleri neler olacağı belli değil. Bu durumda eski cihazlar (Özellikle Lumia 620) bu güncellemeyi alamasa ya da eksik olarak alsa bunun yadırganıcak bir durum olduğunu düşünmemek lazım.

Ne diyor meşhur reklamda; Ankara'da Lebiderya iki oda bir Salon ev olmaz:)
620 nin almamasını degil şimdilik 4 inç denip yani 620 almayıp 520 alacak olmasını yadırgıyorum

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Tek bir sistem olursa mağaza açığıda kapanır.Stabiliteye laf yok.Bide böyle aynı ekranda birden fazla uygulama olursa, Oyun ve uygulama geliştiricilerini kendine çekmeyi başarabilirse,Microsoftun desteği ile mobil sektörün yeni liderini şimdiden selamlayalım.

emz

emz

Üye
Öyle birşey yok ama lidyalıların buldugu para var :D
920-620 kullanıyorum
620 nin almamasını degil şimdilik 4 inç denip yani 620 almayıp 520 alacak olmasını yadırgıyorum

Abi neden küçümsedin şimdi :|
Bende 520 vardı şimdi 525'e geçtim ama bir ledi var arkada bir de önde kamerası. Başka farkı yok hatta ram fazla bile. Bu hiç hoş değil :ehe. 520-525 bence bir 620'den daha iyidir. Ekranın küçüklüğü kaybettiriyor diye düşünüyorum. Ama bizim de eksiğimiz yon yani :)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Lumia 925 4.5'' o zaman o alamayacak mı ?

emz

emz

Üye
Lumia 925 4.5'' o zaman o alamayacak mı ?

Ne alakası var? 4"-80" aralığı alacak deniliyor. Bekleyip görelim diyorum ben. Hepsi 2-3 aya belli olur.

Bu konuya daldık da millet gdr2 ne oldu???? Nerede kaldı bu ? @papakudioflu, @bulutsuzgece.
Artık yeni şeyler istiyoruz. Bunun gelmesine daha çok var. Bana gdr2-3 verin:ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ne alakası var? 4"-80" aralığı alacak deniliyor. Bekleyip görelim diyorum ben. Hepsi 2-3 aya belli olur.

Bu konuya daldık da millet gdr2 ne oldu???? Nerede kaldı bu ? @papakudioflu, @bulutsuzgece.
Artık yeni şeyler istiyoruz. Bunun gelmesine daha çok var. Bana gdr2-3 verin:ehe
''Belirtilenlere göre çoklu pencere desteği halihazırda 4.7" ve üzeri cihazlar için sunulacak.'' ne demek ?

Rainesto

Rainesto

Üye
Abi neden küçümsedin şimdi :|
Bende 520 vardı şimdi 525'e geçtim ama bir ledi var arkada bir de önde kamerası. Başka farkı yok hatta ram fazla bile. Bu hiç hoş değil :ehe. 520-525 bence bir 620'den daha iyidir. Ekranın küçüklüğü kaybettiriyor diye düşünüyorum. Ama bizim de eksiğimiz yon yani :)
hayır 520 ile 620 nin özellikleri hemen hemen aynı anlamında dedim 620-520 den üstün demek istemedim

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Windows 10 un download linki verildi mi? Dün takipte kalın diyordu bugün bilgileri verilmiş ama nasıl download edeceğiz göremedim

remzi33

remzi33

Üye
Windows 10 un download linki verildi mi? Dün takipte kalın diyordu bugün bilgileri verilmiş ama nasıl download edeceğiz göremedim

İndirme bağlantıları bu sayfada:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar merak etmeyin bence Win 10 gelene kadar biz zaten telefonları ona uyumlu şekilde değişiriz yalan mı ?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve zaakaan
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bende windows işletim sistemli telefon almayı düşünüyorum ama sistem tam oturduktan sonra. bu dediğimde windowsun bu hızıyla anca Windows 15 te olur.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

ben dün indirdim bile akşam kuracağım pc ye bakalım nasıl bir şeymiş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
8.1 den 10 a geçiyorlarsa emin olun bir çok koklu değişim vardır.

dakamon

dakamon

Üye
8.1 den 10 a geçiyorlarsa emin olun bir çok koklu değişim vardır.

Ben 10 lafını öyle köklü değişiklik olarak görmüyorum. Olay tamamen reklam. Başka hiçbirşey değil. 9 koymadılar çünkü tükürdüklerini yalamak gibi bir şey olacaktı 9 koymadılar çünkü hata yaptıklarını kabul etmek istemediler. 9 da 8 de sevilmeyen şeyleri değişmiş olacaktı ve herkesin gözünde 9 8 in devamı gibi bir his uyandıracaktı ama 10 adı herkeste bir kıpırtı yarattı. Acaba sistem baştan aşağı değişiyormuydu algısı yaratıldı bide tanıtımda yeni nesil işletim sisteminin ilk adımını atrık deyince istenilene ulaşılmış olunacaktı istenilen 8 i unutturmak. Olay tamamen psikolojik yoksa gelen şeyler! Hiçte 10 yapacak bir güncelleme değil. 9 da gayet olurdu. Hatta bence 8.7 bile deseler yadırganmazdı

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ErturkSahin, saynesim ve 1 kişi daha

Üst Alt