aalpeer01
Üye
İe uüzerindenEvet gözükmüyor
Belfiore vız vız etse yeter.Telefonları pişirmişem , Gates'ide etkinliğe göndermişem.
Ben her tarafını kurcalayarak kullanıyorumGerçekten millet akıllı telefon kullanmayı bilmiyor. Adam Lumia 520 kullanıyor. Yok bu telefon güzel fotoğraf çekmiyor, Denim diye güncelleme geldi hiçbişey yok. Adama anlattım Denim ile gelenleri vay be diyor. Annem de Lumia 525 var. Sürekli güncelleme kontrol ediyor. O bile daha meraklı. Geçen denim güncellemesini yükledim. Klasörlemeyi keşfetmiş harika diyorAma bizim 18-20 yasında ki gençler telefon kullanmak aciz.
Geçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia AmberGerçekten millet akıllı telefon kullanmayı bilmiyor. Adam Lumia 520 kullanıyor. Yok bu telefon güzel fotoğraf çekmiyor, Denim diye güncelleme geldi hiçbişey yok. Adama anlattım Denim ile gelenleri vay be diyor. Annem de Lumia 525 var. Sürekli güncelleme kontrol ediyor. O bile daha meraklı. Geçen denim güncellemesini yükledim. Klasörlemeyi keşfetmiş harika diyorAma bizim 18-20 yasında ki gençler telefon kullanmak aciz.
Ali Kemal abi, millet android (özellikle samsung modelleri) yüzünden güncelleme nedir bilmiyor, o yüzden telefonlarında hiç güncelleme kontrolü yapmıyor ya da ekranda beliren güncelleme uyarılarını yok sayıyorlardırGeçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber
Birde şöyle birşey var. Akıllı telefon kullananların %80lik kısmı güncelleme yapmıyor. Bizzat şahit oldum buna. Dersane arkadaşım fabrika çıkışıyla kullanıyor cihazını. Facebook'a tarayıcıdan giriyor. Bu bir nebze de Microsoft'tan kaynaklanıyor. Cihazlar güncelleme gelince malesef uyarı vermiyor.Geçen gün Twitter'dan arkaplan resmi açıkken bir başlat ekranı görseli paylaştım. Bir bayan bunu nasıl yaptınız diye sordu. İki saat anlattım yapamadı. Meğer Windows Phone 8'miş telefonu hem de Lumia Amber
8.1.1den sonra bu özellik geldi sanırımSistem güncellemeleri belli bir süre sonra otamatik olarak yüklense keşke
Böyle birşey mevcut ki artık belirlediğimiz saatte kendisi otomatik indirip yükleme yapıyorSistem güncellemeleri belli bir süre sonra otamatik olarak yüklense keşke
O konu kullanıcının isteğine bırakılmış bir durum değil, hangisi size uygunsa ona göre seçiyorsunuz.peki ya saat belirlemezsek?
bu işten anlamayan kişileri 8.1.1 güncellemesine kadar anlamasını sağlamamız gerek sonrasını anlamasalar da olur artıkBenim demek istediğim bu işlerden anlamayan kişiler için belli bir süre sonra sistem otomatik olarak en son güncellemeyi yüklemesi
benim kastım yükleme saatinden ziyade hani "bu bir kritik güncelleme, şimdi yapmasanız bile x gün içinde yüklenecektir" gibi bi yazı çıkmıyor muydu? ben onu kastetmiştimO konu kullanıcının isteğine bırakılmış bir durum değil, hangisi size uygunsa ona göre seçiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?