Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

wpfurkan

Üye
Yaza doğru w10 full sürüm birde lumia 1030 yada 1530 gelsin'de bende bir dal lumia alayım.

Tepkiler: ON9
Güncellemeyi yaptım. Boş bir güncelleme galiba

21 saat bu da mı tesadüf
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geri sayıma her baktığımda ben.

Tepkiler: Bay H ve bulutsuzgece

akdel094

Üye
arkadaşlar kendinizi neden bu kadar strese sokuyorsunuz bosverin telefonunuzun keyfini cikarin ha 3 5 ozellik gelmis ha gelmemis hadi 8.1 kullanılmayacak kadar kötü olsa anlarım da

Tepkiler: ogzhnoTr

Sensation

Emekli Yönetici
Sanki hoş olmuş görüntüsü

Tepkiler: ON9 ve SamilGoktas

dücane

Üye

Tepkiler: hakimnokta

ogzhnoTr

Üye
Ben beğenmedim şu anki erişebilirlik ozelliklerinde olan yüksek karşıtlık mı ne o seçenek seçilmiş gibi duruyor

Sensation

Emekli Yönetici
Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki
Onun dışında güzel bir tasarım
Aynen biraz kaçırmış. Bildirimdeki yazıların genişletilmesi kesinlikle gelmesi lazım. Okumak için illa uygulamaya girmek gerekiyor.

braayn

Üye
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?

ON9

Üye
Şeffaflık olayını biraz abartmış sanki
Onun dışında güzel bir tasarım
Kullandığı yazı karakterleri ufak ve çok güzel olmuş. Şeffaf lık konusuna gelecek olursam hakikaten fazla kaçmış. Klasörler görünmez hale gelmiş ve bana nedendir bilinmez ios u hatırlattı :/
Zahmet olmazsa yapsınlar artık adam gibi bir medya oynatıcı
Sizce wp 10 mobile ile xbox muzik ve videoda tasarım anlamında bir değişiklik olacak mı ?[/QUOTE
Konseptleri neden hep 920'm üstünde yaparlar anlamıyorum. Beni gıcık ediyorlar.
Yaza doğru w10 fu ll sürüm birde lumia 1030 yada 1530 gelsin'de bende bir dal lumia alayım.
Ben de aynı fikirdeyim kardeşim w10 ile gelecek Amirali bekliyorum. Olmadı 920'ye devam kırılana kadar.

-_SEFA_-

Üye
ustam mevzuyu tam anlayamadım bu elemanlar ne kurmuş şimdi? 1/21 neyi temsil ediyor?