Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

ogzhnoTr

Üye

Yanlış anlamışsın bizim uretme kapasitemiz daha yüksek olduğu için her ek, her yeni kelime veya her kelimenin tanıtılması çok zor olur eğer yapılırsada çok fazla yer kaplayacağına eminim. Yani gelirsede kullanacağımı hiç zannetmiyorum, gerçekten kullanırım telefona elimi sürmem her şeyi cortana yapar diyen biri varsa ki olmaz, hadi yine ufak işleri halleden olurda hava atmaya çalışmak yerine başka kullanan olmaz

Ne yani zoru görünce kaçan bir pencereden ne beklersin bn ce ilk çıkan dillerden olacağız ms zoru sever

Sensation

Emekli Yönetici

Bari Windows 10 for Phones'a ilişkin küçük de olsa bir şeyler söyleseler

Tepkiler: Rainesto

Sensation

Emekli Yönetici
24 Ağustos 2015, Windows 95'in 20. yıldönümü. Belki Microsoft sürpriz yapar

Tepkiler: Rainesto, kahraman333333, emz ve 4 diğerleri
Wp10 ile ilgili hiç sızıntı yok. Wp 8.1 bayağı sızmıştı
Microsoft bu kez sızıntı yapan tüm yerleri sağlam izole etmiş. Zerre kadar sızıntı yok. O izolasyon yapan ustayı bulup benim evdeki su tesisatını da yaptırmayı düşünüyorum

Tepkiler: afatsumlug97, Krnl386, suyunsesi ve 8 diğerleri
21 ocakta Windows 10 la ilgili daha geniş bilgi vereceklermiş belki Windows 10 For Phone la ilgili de o zaman bilgiler gelir

Emre

Üye
Microsoft bu kez sızıntı yapan tüm yerleri sağlam izole etmiş. Zerre kadar sızıntı yok. O izolasyon yapan ustayı bulup benim evdeki su tesisatını da yaptırmayı düşünüyorum
Sızıntı Yapan Nokia Elemanlarıydı Zaten..

Tepkiler: Aybin.Kilic, Rock Ve Roll, emz ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Sızıntı krizine girdik iyimi

Tepkiler: OttomaN TigeR ve Aybin.Kilic

papakudioflu

Emekli Yönetici
etkinliğe CEO Satya Nadella, Windows Şefi Terry Meyerson, Xbox operasyonu başkanı Phil Spencer ve tabi ki Microsoft etkinliklerinin değişmez ismi Windows Phone ve İnternet Explorer’ın patronu Joe Belfiore katılıyor. Bu durumda baya bir ses getirecek tanıtım toplantısı düzenlenecek diyebiliriz

Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, Rainesto ve 5 diğerleri

Demirbaşlar toplantısı

O toplantıda hiçbir şey açıklanmasa bile, ekip başlı başına el bombası gibi

Tepkiler: suyunsesi, Basteryus, Sensation ve 1 kişi daha

Rainesto

Üye
birlikte retricayla selfie yapsalar da şu retricacılardan kurtulsak

Hep birlikte el ele tutuşup kutu kutu pense oynamayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum. :P

dakamon

Üye
Hep birlikte el ele tutuşup kutu kutu pense oynamayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum. :P
Bence gelecekler yok w10 şöyle iyi yok böyle iyi vallahi de süper billahide süper diyip gidecekler

Tepkiler: BLasTeaR
En son Elop'un çıkıp 1520 1320 ve 2520 ile beraber Instagram ve Temple Run2 yi duyurduğunu hatırlıyorum. Ne günlerdi ya Onun gibi bir etkinlik olması dileğiyle

Tepkiler: Sensation