hajkhanx33
Üye
Ben de bunu anlamıyorum. Android 5.0 çıktı 5.1 de yakında gelecekmiş. Peki o Android 5.0 kaç yıldır bekleniyor haberiniz var mı? Android 4 çıktığında 2011 yılında Android kullanıcıları şunu söylüyordu;
"Yakında Android 5 gelicek bütün cihazlar uçacak"
Hoş ben bir türlü şu Z1'i uçuramadım ya neyse
Siz bazı şeyleri ciddi anlamda gözünüzde büyütmüşsünüz. Bu sorunu bir tek değil kullanan herkes yaşıyor.Haha bayım Z1 i uçuramamk mı bi sanıye androıd üst seviye cihazlara laf atmayın okadarda deıl o tele Laf atıyosanuz eğer sizi tatmin eden telefon daha çıkmamış demektir
Siz bazı şeyleri ciddi anlamda gözünüzde büyütmüşsünüz. Bu sorunu bir tek değil kullanan herkes yaşıyor.
Bugüne kadar HTC One M8 dışında telefon gibi telefon olan sorunsuz ve akıcı Android telefon benim elime geçmedi. Note 4'ü daha denemedim ona bişey diyemem.
Anroid dünyasının en sorunsuz telefonu m8dir. Diğer her cihazda sorun var bizzat gördümZaten hiç karşıdakini haklı görmedin ki abi neyse z1de neymiş alüminyum folyo
Herşeyde patentli değildir canımBu arada ekrana cift tik olayini htc de yapmis. Bu patentli bir ozellik degilmi ?
Anroid dünyasının en sorunsuz telefonu m8dir. Diğer her cihazda sorun var bizzat gördüm
Alakası bile yoktur. Nexus cihazlar çıktığından itibaren birçok sorunu kendinde getirir. bkz. Nexus ses ve kamera sorunlarıHayır hepsinden önce nexusdur
Herşeyde patentli değildir canımböyle ıvır zıvır şeylerin patenti de varsa vay haline firmaların.
Hayır o özellik Nokia Patenti idi Microsoft'a geçti patent kullanım hakkı. Fakat geçtiğimiz aylarda benim de haberlerini yaptığım üzere Nokia, HTC cihazlarının Almanya ve İngiltere satışlarını Nokia patentlerinin ihlali nedeniyle durdurmuştu. Bu karardan sonra HTC Nokia ile patentlerinin kullanımı konusunda anlaştı. HTC, Nokia patentlerin için cihaz başına kayda değer bir ücret ödemeye başladı.Valla bilemedim hani ivir zivir denecek bir ozellik de degil sanki : ) yani apple in yana kaydirarak acilan kilidi patentliyse bu niye olmasin : ) hos degilmis nokia onuda becerememis
Evet son bir yıl içinde kullandığım Android cihazlar; SGS4,Xperia Z1,Note3 ve One M8. En sorunsuz cihaz kesinlikle One M8 fakat onun da kamerası tatmin etmedi. Fakar bunu yaşamayan anlatamazsın.Anroid dünyasının en sorunsuz telefonu m8dir. Diğer her cihazda sorun var bizzat gördüm
Hayır o özellik Nokia Patenti idi Microsoft'a geçti patent kullanım hakkı. Fakat geçtiğimiz aylarda benim de haberlerini yaptığım üzere Nokia, HTC cihazlarının Almanya ve İngiltere satışlarını Nokia patentlerinin ihlali nedeniyle durdurmuştu. Bu karardan sonra HTC Nokia ile patentlerinin kullanımı konusunda anlaştı. HTC, Nokia patentlerin için cihaz başına kayda değer bir ücret ödemeye başladı.
Evet son bir yıl içinde kullandığım Android cihazlar; SGS4,Xperia Z1,Note3 ve One M8. En sorunsuz cihaz kesinlikle One M8 fakat onun da kamerası tatmin etmedi. Fakar bunu yaşamayan anlatamazsın.
Önümüzdeki hafta yeni bir deneyim olsun diye ASUS ZenFone edinicem bakalım intel işlemci nasılmış
Hayır o özellik Nokia Patenti idi Microsoft'a geçti patent kullanım hakkı. Fakat geçtiğimiz aylarda benim de haberlerini yaptığım üzere Nokia, HTC cihazlarının Almanya ve İngiltere satışlarını Nokia patentlerinin ihlali nedeniyle durdurmuştu. Bu karardan sonra HTC Nokia ile patentlerinin kullanımı konusunda anlaştı. HTC, Nokia patentlerin için cihaz başına kayda değer bir ücret ödemeye başladı.
Evet son bir yıl içinde kullandığım Android cihazlar; SGS4,Xperia Z1,Note3 ve One M8. En sorunsuz cihaz kesinlikle One M8 fakat onun da kamerası tatmin etmedi. Fakar bunu yaşamayan anlatamazsın.
Önümüzdeki hafta yeni bir deneyim olsun diye ASUS ZenFone edinicem bakalım intel işlemci nasılmış
Zenfone serisi tam fiyasko. İntel işemciler mobilde vasat bir performans veriyorAsus zenfone uygun fiyat ve asus kalitesinde iyi bir telefon. İyi bir telefon fiyatına göre. İntel işlemciye bende olumsuz bakıyordum ama kullanınca tek kotu yanı güç tüketimiydi onun dışında bir şeyi yok. İyi işler yapıyor.android 5.0 gelince daha da hızlanır. 2gb ram var. 700 tl para veriyorsun
Fiyasko felan değil o senin görüşün performans da vasat değilZenfone serisi tam fiyasko. İntel işemciler mobilde vasat bir performans veriyor
Ben wp konusunda hüsrana uğradım. Geçen gün mağazada sony z2 yi inceledim. Vallaha bana uzay mekiği gibi geldi.Arayüz olsun , kısayollar olsun , kamera olsun , hız vss.. Wp çok geride kaldı çok , telefonu elime alınca sanki 2007 model telefon kullanıyormuşum hissine kapılıyorum.
İsterse wp11 gelsin zihniyet değişmediği sürece bu sistem yerinde saymaya devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?