Winamp gibi Müzik Çalar

Sponsorlu Bağlantılar

blackeye

blackeye

Üye
    Konu Sahibi
Winamp gibi Müzik Çalar
KURULUM:

1-Burada kolaylık olsun diye telefonunuzdaki dosya yöneticisindeki seslerin içine MP3 ismiyle bir klasör oluşturup, bütün dinlemek istediğiniz mp3 leri bu klasörün içine taşıyın.

2-Programı çalıştırın ve 7 tuşuna basın menüye girin.oradan folders ' girin Bu Folders'in içindeki adresler mp3 lerin olduğu yeri belirtiyor, Tabiki sizin telefonunuzda böyle bir yer olmadığı için mp3 ler açılmıyor.) Buradaki adreslerin hepsini Seçim tuşundan delete yaparak silin.

3-Daha sonra Add deyin ve düzenleyi seçin.(Buraya mp3 ler telefon hafızasında ise oranın adresini yazacağız,hafıza kartında ise oranın adresini yazacağız).
Yukardakileri yaptıktan sonra Mp3 ler Telefon hafızasında ise programda yazacağımız adres:

/x/mobile/audio/ yazan yere bunu silip /c:/Sounds/MP3/ yazacağız
Mp3 ler hafıza kartında ise /x/mobile/audio/ yazan yere ;
/e:/MSSEMC/Media files/audio/MP3/ yazacağız ve ardından seç diyeceğiz. (Bu sondaki "/MP3/" yazısı bizim dosya yöneticisinden oluşturduğumuz ve mp3leri içine taşıdığımız klasörün ismidir. ) ve seçimden back diyerek çıkan sayfada telefonda veya hafıza kartında ne kadar mp3 var ise "Uygulamanın kullanıcı datalarını okumasına izin ver" sorusu gelir ve hepsine evet dedikten sonra listeniz hazır olmuş olur. Bundan sonra dilediğinizi tıklayın ve dinleyin.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bogachan_102, INDY, yyoruge ve 1 kişi daha

ycg35

ycg35

Üye
lyric show bir çok defa verildi genelde winamp benzeri mp3 çalar adıyla ben en az 3 kere gördüm yinede saol..

sercu

sercu

Üye
Ewt Yuck haklı. Hiç bi işe yaramıyo. çalışmıyo anlıcan.

ycg35

ycg35

Üye
bn çalışmıyo ve hiçbi işe yaramıyor gibi şeyler yazmadım sadece daha önce verildiğini yazdım :ss eh be sercu :)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
:(Vallahi ben 1 kere indirdim ama kullanamadım.:(
:)Ama yine de sağol!!!:)

tinminn123

tinminn123

Üye
Link Bozuk Beyler Kanka Lınk ı Yenılersen Seviniriz Lutfen Ii Olur Bu Mp 3 :):):):)::):):)

cobane

cobane

Üye
tinminn123 adlı vatandaş herşeye bu gün yorum yazmış ama hepsi olumsuz yorum. kardeşim madem beğenmiyorsun bunları sen daha iyilerini yükle de görelim. bütün programları indirip eleştirmek kolay. çok şımarıkça bi tavır...

kadiradem

Üye
slm iyi gunlar ben nokia 6233 kullanıyorum sızden bır oyun ve program ısteyecektım bana yardımcı olurmusunuz
1-240x320 boyutunda müzık çalar (türkçe)
2-240x320 boyutunda real futbol 2008 3d (türkçe)

bursasporluyuz

Üye
degişik bir mp3 programı sneelerdir ilkkez görüyorum indireyim bakiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

--------------- Ekleme ---------------

tam dedim indireyim ama link kırık yaaaaaaa düzelmeniz mümkünmü acaba...:utan

leiche

leiche

Emekli Yönetici
dostum ilgi cok linke bakmalısın bence :oke:

abdurrahman1904

abdurrahman1904

Üye
link ölüüü

fast-man

Üye