Win7'de kablolu interneti kablosuza çevirip telefondan internete girmek isteyenler buyrun programsız

Sponsorlu Bağlantılar

Cagri42

Cagri42

Üye
    Konu Sahibi
Win7'de kablolu interneti kablosuza çevirip telefondan internete girmek isteyenler buyrun programsız
Merhaba arkadaşlar bu konuyu gerçekten çok araştırdım ve sonuca ulaştım alıntıdır herkesin yararlanmasını istedim
!!!! SADECE WINDOWS 7 DE ÇALIŞIR VE BİLGİSAYARINIZDA WİRELLESS AYGITI OLMALIDIR !!!!

başlıyoruz...

1-
Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni açın>solda bağdaştırıcı ayarlanını değiştirin> yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler> paylaşımı tıklayın

bu resimde görmüş olduğunuz 1. sıradaki yazıya tik işareti
koyuyoruz.ve ordan kablosuz ağ bağlantısı'nı seçiyoruz(k.suz ağ 2 de olabilir).

2- bir not defteri açıyoruz. bu not defterine

netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=(ağ adı) key=( şifre)

netsh wlan start hostednetwork

bunları kopyala yapıştır yapıyoruz fakat önemli olan şey " faklı kaydet " yapıp " .bat " dosyası
olarak kaydediyoruz ve ağı açmak için o dosyaya tıkladığımızda bi ekran gelip gidecektir.

!!! şifre koyarken ; parantezler olmamalıdır , ve

bu kurala uygun şekilde konulmalıdır. ağ adı ise ne isterseniz olabilir farketmez. fakat parantezler olmamalı

BİLGİSAYARDA İŞİMİZ BİTTİ ŞİMDİ TELEFONUNUZDAN , TABLETİNİZDEN VEYA BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN Wİ-Fİ Yİ AÇIP GİRDİĞİNİZ AĞ ADI VE ŞİFRE İLE İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİN...

• Beğen
Tepkiler: BlindMyEyes ve fnldstntn

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Böyle bir şey arıyordum gerçekten. Deneyeceğim :tşk:

fnldstntn

Üye
Anlatım için teşekkürler...Bu işlemi Connetify adlı uygulama ile de yapabilirsiniz...Ben uzun zamandır kullanıyorum...

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Anlatım için teşekkürler...Bu işlemi Connetify adlı uygulama ile de yapabilirsiniz...Ben uzun zamandır kullanıyorum...
Ben bunu Connectify ile denedim Nokia cihazım gördü ama arkadaşımın androidi görmedi neden olabilir?

fnldstntn

Üye

Ben bunu Connectify ile denedim Nokia cihazım gördü ama arkadaşımın androidi görmedi neden olabilir?
Bu telefondan kaynaklı bir sorun...Gizli WLAN ayarlarından manuel olarak bağlanabilir...

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye

Bu telefondan kaynaklı bir sorun...Gizli WLAN ayarlarından manuel olarak bağlanabilir...
Tablette ve android telefonda denedik olmadı ama ağı Nokia telefonum görüyor manuel olarak deneyelim birde bakalım sağolun bilgi için

Akıncı

Akıncı

Üye
emeğine sağlık wi-fi li telefonum olsaydı denerdim

Uhops

Uhops

Üye
Win8 de bunu yapmanın mümkünatı varmı?

Cagri42

Cagri42

Üye
    Konu Sahibi

:rica: ben denedim connectify yüklediğim zaman pc deki net gidiyordu böyle bişey buldu

- - - Eklendi - - -

Win8 de bunu yapmanın mümkünatı varmı?

Win8 de denemedim nası kullanıldığını bile bilmiyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

Böyle bir şey arıyordum gerçekten. Deneyeceğim :tşk:

:rica:

mcht5546

Üye
connectfy programını kullanabilmek için ağ kartının güncel sürümünü yüklemeniz gerekiyor ondan sonra ağ kartı access point görevi yapar android telefonlar görür

Üst Alt