Cagri42
Üye
Win7'de kablolu interneti kablosuza çevirip telefondan internete girmek isteyenler buyrun programsız
Merhaba arkadaşlar bu konuyu gerçekten çok araştırdım ve sonuca ulaştım alıntıdır herkesin yararlanmasını istedim
!!!! SADECE WINDOWS 7 DE ÇALIŞIR VE BİLGİSAYARINIZDA WİRELLESS AYGITI OLMALIDIR !!!!
başlıyoruz...
1- Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni açın>solda bağdaştırıcı ayarlanını değiştirin> yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler> paylaşımı tıklayın
bu resimde görmüş olduğunuz 1. sıradaki yazıya tik işareti
koyuyoruz.ve ordan kablosuz ağ bağlantısı'nı seçiyoruz(k.suz ağ 2 de olabilir).
2- bir not defteri açıyoruz. bu not defterine
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=(ağ adı) key=( şifre)
netsh wlan start hostednetwork
bunları kopyala yapıştır yapıyoruz fakat önemli olan şey " faklı kaydet " yapıp " .bat " dosyası
olarak kaydediyoruz ve ağı açmak için o dosyaya tıkladığımızda bi ekran gelip gidecektir.
!!! şifre koyarken ; parantezler olmamalıdır , ve
bu kurala uygun şekilde konulmalıdır. ağ adı ise ne isterseniz olabilir farketmez. fakat parantezler olmamalı
BİLGİSAYARDA İŞİMİZ BİTTİ ŞİMDİ TELEFONUNUZDAN , TABLETİNİZDEN VEYA BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN Wİ-Fİ Yİ AÇIP GİRDİĞİNİZ AĞ ADI VE ŞİFRE İLE İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİN...
!!!! SADECE WINDOWS 7 DE ÇALIŞIR VE BİLGİSAYARINIZDA WİRELLESS AYGITI OLMALIDIR !!!!
başlıyoruz...
1- Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni açın>solda bağdaştırıcı ayarlanını değiştirin> yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikler> paylaşımı tıklayın
bu resimde görmüş olduğunuz 1. sıradaki yazıya tik işareti
koyuyoruz.ve ordan kablosuz ağ bağlantısı'nı seçiyoruz(k.suz ağ 2 de olabilir).
2- bir not defteri açıyoruz. bu not defterine
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=(ağ adı) key=( şifre)
netsh wlan start hostednetwork
bunları kopyala yapıştır yapıyoruz fakat önemli olan şey " faklı kaydet " yapıp " .bat " dosyası
olarak kaydediyoruz ve ağı açmak için o dosyaya tıkladığımızda bi ekran gelip gidecektir.
!!! şifre koyarken ; parantezler olmamalıdır , ve
bu kurala uygun şekilde konulmalıdır. ağ adı ise ne isterseniz olabilir farketmez. fakat parantezler olmamalı
BİLGİSAYARDA İŞİMİZ BİTTİ ŞİMDİ TELEFONUNUZDAN , TABLETİNİZDEN VEYA BAŞKA BİR BİLGİSAYARDAN Wİ-Fİ Yİ AÇIP GİRDİĞİNİZ AĞ ADI VE ŞİFRE İLE İNTERNETE BAĞLANABİLİRSİN...

ben denedim connectify yüklediğim zaman pc deki net gidiyordu böyle bişey buldu