Win7 Starter Yavaşlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Win7 Starter Yavaşlama
Merhaba Sayın Maxicep üyeleri ve yöneticileri...
Ben 1 yıl önce casper markalı bilgisayar aldım. içinde win7 starter yüklüydü. son 2 hafta önceye kadar hiç sorun yaşamamıştım memnundum. ama 2 hafta önce net baglantısı gelmiyordu. net kablosunda sorun yoktu. bende benim cocuk oynamıstır diye sistem geri yükledim. yükleme başarılı oldu ama net sorunu degişmedi. tekrar önceki sisteme geri getirttim. sonra net sorunu apartmandanmış. neti yaptırdım sonra ogluma revolt adlı bi araba oyunu indirdim. o günden sonra bilgisayar cok yavasladı. dvd-rom simgesi felan oyun simgesi oluyor. harddiski yavas tanıyor bilgisayarımda yavas geliyor yani. Napmamı Tercih edersiniz Yardım Edin?

Konu Sahibi
kardes format atsam c deki programlar gidecek. onarma yapsam verilerim gidermi?

batuone

Üye
sistem geri yüklemeyi deneyin

Konu Sahibi
zaten sistem geri yükledim ondan sonra oldu yada oyun indirdigimden.

alakası yok aslında isletim sistemleri zamanla yavaslar.Format gerekir

Konu Sahibi
Hmm Tmm. Kardes Bnm bi arkadas netten win7 ultimate indirmiş programla orjınal yapılıyormus. bende yapsam önerirmisn?

öneririm de ilk basta formatini at sen.Yavaslaması normal çünkü virüsler icine ,edior pc nin.Ne kadar virüs programı kullansanda

Konu Sahibi
Kardes format atamam c ve d de benim veriler var . baska caresi yok mu. pc acılınca sag tıklamayla yenile diyorum sonra masaüstü takılıyor. TuneUp programını felan yukledim olmuyor caresi.

format atarken d deki verilere bisi olmaz

Konu Sahibi
Tmm Kardes. Deniycem birşey olursa burdan tekrar mesaj yazarım. sagol. birde internet explorer e ben cocuklara neti sınırlamak için şifre koydum. c ye atsam şifre gidermi. şifrelemeyi arkadasa yaptırdım. nasıl yapıldgını bilmiyorum yani. gider mi şifre?

program c de ise gider d de ise bisi olmaz.Ama format atarken sadece c yi bicimlendir.D deki dosyalarına bisi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...