xp dx9 dan fazla desteklemiyorwin7 dx11 destekliyor ekran kartından tam performans alırsın2 gb ram fazlasıyla yeter cunku benimde 2 gb ramle win7 kullanıyorum crysis2 blackops sıkıntı cıkarmıyor. Win7 nin daha cok ram kullanmasının nedenı akıllı isletim sistemi olması yani sıksık kullandıgınız programları ramde acık olarak bulunduruyor bu nedenle cok daha hızlı calısıyor. Ve ram gerektiginde rami bosaltıp xp den bile daha az ram kullanıyorkardeşim xp yükle derim bence çünkü win7, xp ye göre baya fazla ram den alıyor.. Heleki 2 gb lık bir ram de fazla bir performans sağlayamazsın (programları bilmem ama son çıkan oyunlarda zorluk çıkarır).. xp yüklersen eğer daha fazla performans elde edersin..
kesinlikle win7 yukle benim pc normalde win7 bos halde 950 mb ram kullanıyor crysis acıp 15 dk oynayınca oyunun ram kullanımı 1800 mb oluyor geriye kalan 200 mb ise win7
xp yi hic 200 mb olarak gordun mu ?
sagolunben sadece görüşümü bildirdim ama win7 de iyidir yani bende iki tane bilgisayar var biri win 7 diğeri xp.. eğer win7 yüklersen unutma gamebooster v1.22 adlı programı yükle. çünkü bu programın amacı arka planda çalışan (ram yiyen) bütün programları kapatmak.. oyun sırasında (özellikle win7 de) baya bi performans artışı gözleniyor . ben denediğim için konuşuyorum.. bi araştır bu konuyu istersen..kardeşim xp yükle derim bence çünkü win7, xp ye göre baya fazla ram den alıyor.. Heleki 2 gb lık bir ram de fazla bir performans sağlayamazsın (programları bilmem ama son çıkan oyunlarda zorluk çıkarır).. xp yüklersen eğer daha fazla performans elde edersin..
xp modifiyeli şahin
7 ferrari

ben sadece görüşümü bildirdim ama win7 de iyidir yani bende iki tane bilgisayar var biri win 7 diğeri xp.. eğer win7 yüklersen unutma gamebooster v1.22 adlı programı yükle. çünkü bu programın amacı arka planda çalışan (ram yiyen) bütün programları kapatmak.. oyun sırasında (özellikle win7 de) baya bi performans artışı gözleniyor . ben denediğim için konuşuyorum.. bi araştır bu konuyu istersen..