Win.7 ult. Ağ bantı simgesi sorunu

  • 19 Ekim 2010
  • 11473 Okunma
  • 16 Cevap

  1. sorun yok
     
  2. Sorun yok diyosunda internete kablosuz olarak bağlandığımda
    < Resmi açmak için tıklayın >
    Bu çıkıyor Kırmızı kare içine aldığım simgede normalde internetin çekim gücünü gösteriyor ama bende bağlı değilmiş gibi duruyo Bilmem anlatamildimmi?
     
  3. Bağlı olmadığın zaman üzerinde çarpı işareti olan simgenin çıkması gayet doğal.Bazen bağlı olduğun halde bile çıkıyor.Yapacak birşey yok.
     
  4. Saolun öyle devam yani tüm oturumlarda ağlı olduğu halde bağlantı var simgesi çıkıyo
     
  5. ben buldum çözümü arkadaşlar aynı sorunu tekrar yaşayan arkadaşlar olursa eklesin= ********@hotmail.com
     
  6. Burada paylaşabilirsiniz.
     
  7. buraya eklersen çok sevinirim şimdi internete bağlıykende bağlı değilkende bu < Resmi açmak için tıklayın >
    simge çıkıyor
     
  8. aynı sorunu bende yaşıyorum, bir çözümü yokmu arkadaşlar ?
     
  9. Birisi bulduğunu idda ediyo ama bakalım ne çıkıcak
     
  10. aynı problem bendede varr
     
  11. Benim problemim bugün nasılolduysa düzeldi. (Tunngle beta yüklüydü güncelleştirdim düzeldi)
    eğer sizinde sisteminizde başka bir sanal veya normal ağ adaptörü varsa etkinleştirin ve güncelleştirin.
    bu arada sanalağ adaptörü varsa (örn.:Tunngle , WMware ...) antivirüs yazılımınızdan güvenilen uygulama yapın.
     
  12. Windows 7 nin hatalarından biri.Konuyu uzatmaya gerek yok.Güncellemelerle beraber ya da SP1 ile birlikte ortadan kalkacağını ümit ediyorum.
     
Yüklüyor...
21/09/2018 - 16:32