Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win.7 ult. Ağ bantı simgesi sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
buroplus
Üye
Konu Sahibi
Win.7 ult. Ağ bantı simgesi sorunu
Arkadaşlar Windows 7 Ultimate x64 kullanıyorum kablosuz ağa bağlandığımda farklı simgeler çıkıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı? (1. resmi internete bağlı değilken, 2.ve3. resimde bağlıyken)
Sorun yok diyosunda internete kablosuz olarak bağlandığımda
Bu çıkıyor Kırmızı kare içine aldığım simgede normalde internetin çekim gücünü gösteriyor ama bende bağlı değilmiş gibi duruyo Bilmem anlatamildimmi?
Nedved
Emekli Yönetici
Bağlı olmadığın zaman üzerinde çarpı işareti olan simgenin çıkması gayet doğal.Bazen bağlı olduğun halde bile çıkıyor.Yapacak birşey yok.
buroplus
Üye
Konu Sahibi
Saolun öyle devam yani tüm oturumlarda ağlı olduğu halde bağlantı var simgesi çıkıyo
aliens
Üye
Windows 7 nin bir küçük bir sorunu
TuneUp ile düzeltebileceğin gibi aşağıdaki küçük programla da yapabilirsin... Icon Cache Rebuilder For Windows 7
Birisi bulduğunu idda ediyo ama bakalım ne çıkıcak
aliens
Üye
birde aşağıdaki programı denemenizi öneririm. Taskbarda Network simgesini gizli hale getirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vbroot
Üye
vermiş olduğunuz program bizim yaşadığımız sorunla hiç bi alakası yok .
internet olduğu halde aşağıda resimlerde gibi çıkıyor simgeler.
bi çözüm yolu bulamadık hala :S
muratlikos
Üye
aynı problem bendede varr
buroplus
Üye
Konu Sahibi
Benim problemim bugün nasılolduysa düzeldi. (Tunngle beta yüklüydü güncelleştirdim düzeldi)
eğer sizinde sisteminizde başka bir sanal veya normal ağ adaptörü varsa etkinleştirin ve güncelleştirin.
bu arada sanalağ adaptörü varsa (örn.:Tunngle , WMware ...) antivirüs yazılımınızdan güvenilen uygulama yapın.
Nedved
Emekli Yönetici
Windows 7 nin hatalarından biri.Konuyu uzatmaya gerek yok.Güncellemelerle beraber ya da SP1 ile birlikte ortadan kalkacağını ümit ediyorum.