Win 11-Win 10 RetroBar

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Win 11-Win 10 RetroBar
İnternette dolaşırken denk geldim . Bu program sayesinde sadece masaüstü ekranında allta gördüğümüz görev çubuğununun şeklini önceki windowslarda kullanılan ile değiştirmek mümkün. Masaüstüne mavi renk yakıştırdığım windows xp yaptım .
Program github üzerinden açık kaynaklı olarak yayınlanıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, PALA. ve Notxr

PALA.

PALA.

Üye
Doğan görünümlü Ferrari :sofer:

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
    Konu Sahibi
Aynen öyle oluyor . Ruhsuz tasarımdan renkli bir çağa geçiş oluyor. Açılış kapanış seslerini de ve de arka planı da değiştirirsem daha iyi olacak :)

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: PALA. ve DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Aslında tam tersi, bana göre Windows 10 ve 11'in teması doğan görünümlü ferrari. :gul:

Xp en sevimlisi ve bizim dönem için cennetin tablosu ama Vista ve 7 çok başka bir seviyeydi.
Tüm zamanların en güzel görünümlü işletim sistemleriydi, daha iyisi gelmedi. 2010 yılına kadar her şey daha renkli, daha canlı ve daha 3D'ydi.

Global düzeyde bir ''Flat Design'' modası çıktı ve tüm markaların logolarından, sokak tabelalarına, cihaz tasarımlarından işletim sistemlerine kadar her şey basit, aşırı sade, renksiz ve ruhsuz oldu... :(

• Beğen
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
Aynen öyle oluyor . Ruhsuz tasarımdan renkli bir çağa geçiş oluyor. Açılış kapanış seslerini de ve de arka planı da değiştirirsem daha iyi olacak :)

Eline sağlık, açılış sesi eklenebiliyordu w10 da ama kullanmadım, istersen BS player + winamp teması da iyi olur.

Aslında tam tersi, bana göre Windows 10 ve 11'in teması doğan görünümlü ferrari. :gul:

Xp en sevimlisi ve bizim dönem için cennetin tablosu ama Vista ve 7 çok başka bir seviyeydi.
Tüm zamanların en güzel görünümlü işletim sistemleriydi, daha iyisi gelmedi. 2010 yılına kadar her şey daha renkli, daha canlı ve daha 3D'ydi.

Global düzeyde bir ''Flat Design'' modası çıktı ve tüm markaların logolarından, sokak tabelalarına, cihaz tasarımlarından işletim sistemlerine kadar her şey basit, aşırı sade, renksiz ve ruhsuz oldu... :(
Win7 de full+glass tema yaptığım günü unutamıyorum, halen patch duruyor. Öyle saçma bir iş yapmışlar ki, açılış ekranındaki tema bile değişmiyor, kişiselleştirmek istemezsen problem yok. İşleri güçleri yeni PC satmak.

Üst Alt