Wiltorddan Kartala Söz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Wiltorddan Kartala Söz..



Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın "Gelecek sezon mutlaka kadromda görmek isterim" dediği Olympique Lyon'lu Wiltord'un siyah-beyazlılara söz verdiği öğrenildi. Tigana'nın Fransız yıldız ile görüşerek prensipte anlaştığı ifade edildi.


O artık Kartal

Önceki gün Fransa'ya giden Tigana, Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fransız'ı Beşiktaş'a getiriyor.

Gelecek sezon şampiyonluğu Beşiktaş'a getirmeyi hedefleyen ve siyahbeyazlı ekiple olan sözleşmesini önümüzdeki hafta içinde uzatacak olan teknik direktör Jean Tigana, Fransa'da Lyon'un tecrübeli golcüsü Sylvain Wiltord ile anlaşma sağladı. Bu sezon 28 maçta 9 gol atan 31 yaşındaki futbolcu, Türkiye Ligi'ni heyecanlı bulduğunu belirterek Beşiktaş'ta forma giymekten mutluluk duyacağını belirtti.

İNGİLTERE'Yİ GERİ ÇEVİRDİ Lyon Teknik Direktörü Gerard Houllier tarafından gelecek sezon oynatılmayacak olması nedeniyle Fransa defterini kapatacak olan Wiltord'un kariyerinde toplam 121 golü bulunuyor. Takım arkadaşı John Carew'den Türkiye ve Beşiktaş hakkında olumlu sözler duyan Fransız golcü, Tigana ile yaptığı bire bir görüşmenin ardından İngiltere ve Fransa'dan gelen cazip teklifleri reddetti.


76 kez milli oldu


1991-97 arasında Rennes takımında 126 maçta 31 gol, 1997-01 arasında Bordeaux formasıyla 99 maçta 46 gol, 2001-04 arasında Arsenal formasıyla 106 maçta 32 gol atan Wiltord, Lyon formasıyla son iki sezonda 51 maçta 12 gol atarken; 76 kez de milli oldu.
 


jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
guzel haber
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ula hem fer hem bjk masallah herkesi alıyo yalan da olsa gs icin haber bile cıkmıyo

eger dogruysa ii bi transfer olabilir acaba bunu tranfer etseler bobo mu gidecek
 

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
bence beşiktaşa yararlı olacak bir transfer olmaz viltord tigana bu takıma daha genç yıldızlar kazandıracaktır..
 
G_Unit

G_Unit

Üye
<div class='quotetop'>(Nicolas_Anelka &#064; Mar 17 2006, 09&#58;09 AM) [post=299267]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence beşiktaşa yararlı olacak bir transfer olmaz viltord tigana bu takıma daha genç yıldızlar kazandıracaktır..
[/b][/quote]
wiltord önemli bi oyuncu ama yinede doğru soluosun 31 yasındaki bi oyuncunun alınması ne kadardoğru
 
Caine

Caine

Üye
yaw karamsar olmayınn. wiltord 31 veya 32 yaşında olsa ne olurr. adam lyonda tıkır tıkır oynuyorrrrr. bjk&#39;ye gelirse bence cok yararlı olacaktır hayırlı olsunnnnnnn
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt