Wildfire S 2.3.5 ROM Hakkında Fikirleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemdroid

cemdroid

Üye
    Konu Sahibi
Wildfire S 2.3.5 ROM Hakkında Fikirleriniz
Arkadaşlar şu anda Bir rom düzenlemekteyim.
ama aklımda kesin birşeyler oluşmadı. bu yönde fikirlerinizi alıcaktım. mesela sizin bir romdan beklentileriniz. benim aklımda şimdilik olanlar: kalıcı root, app2sd ve superuser eklemek. Gmail, Google talk, Hisseler, HTC Likes ve Latitude gibi uygulamaları çıkarmak. Fikirlerinizi bekliyorum. bütün görüşleri dikkate alarak umarım güzel bir rom çıkarıcam ortaya.

KELGER

KELGER

Üye
facebook , twitter , dahaçok bilgi, frendstream, htchub, peep , sim araç kiti , google arama , haber , haberler ve hava , hava durumu , hızlı arama , gibi proları kaldırırsan iyi olur tabi eğer dahili hafıza çoğalacaksa yoksa boşuna kaldırma.
Birde arka planda saçma sapan prolar çalışıyor yok çeviri yok bilmem ne bazı prolar var sonlandırıyor ama o saçma prolar tekrar başlıyor onada bir çözüm bulabilirmisin.

karantina88

Üye
dostum tam destek saydıgın özellikler bence uygun çok fazla irdelemeden ana hatlarla güzel olacaktır kolay gelsin

blackrazor

Üye
cemdroid app2sd yerine hafıza kartını internal memory gibi kullanabilmeyi sağlayan data2sd li başka bi versionda sürebilirsin 1 değil 2 sürüm:)

KELGER

KELGER

Üye
kardeş aşağıdaki linkte adobe flash player 11 i bizim telefonlarda kullanma yolu var orjinal web browser imizde kullanma yolu.
Ben denedim oldu.Ama telefonu kapatıp açınca normale dönüyor.
Eğer flash player e ilgin varsa bunuda yeni rom una eklermisin.

http://www.maxicep.com/android-inte...er-calistiramayanlar-buraya-bakin-581540.html

Kardeş bide samsung galaxy lerin ekranı bizim ekranların nerdeyse iki katı ama şarjları daha uzun gidiyor ben oynamaya korkuyorum.
Eskiden kontor hesabı yapardık şimdi şarj hesabı yapıyoruz.Rom unda şarj la ilgili çalışman varmı.
Mesela tema siyah olsa genellikle fazla şarj harcamaz.

Androidist

Üye
Türkçe güncellemeyi yaptıktan sonra
Gereksiz htc ve android uygulamalarını sildim.
Data2SD'yi ekledim..
120-806Mhz arası Overclocklanmış uygun kerneli ekledim..
OC'da sorun yok gayet iyi ısınma problemi de yok fakat data2sd kullanmak isteyen arkadaşlara öneri class10 SD kullanırlarsa rahat ederler.. Deodex romlar çok çok daha hızlı cemdroid ben onun için uğraşıyorum. rom'u tamamen de-odex ettikten sonra iş bitmiş olacak. wildfire s için en hızlı rom olacağını düşünüyorum çünkü 2.3.5 euro rom'da en hızlısı şu an deodexlenmiş olanı. oc806mhz+data2sd+de-odexlenmiş rom :) isterseniz çalışmaları buradan paylaşabilirim. Fakat forumu biliyorsunuz yapamadım edemedim diyenler oldukça fazla o yüzden konu açmıyorum.. quadrantta galaxy S'i solladım sıra motodroidde o da yakın çünkü şu an kafa kafaya quadrant score'ları..

Çıkarılan Uygulamalar:

Flickr

Friend Stream

Friend Stream Widget

Google Talk

Haber

Haberler ve Hava Durumu

Hisseler

HTC Hub

HTC Hub Sync Provider

HTC Likes

HTC Likes Widget

HTC Sense için Facebook

HtcTrendsWidget

Peep

Twitter Widget

Ekleme: Bu arada v6supercharger ve v8.5turbobooster var bunlardan birincisi şarj için ikincisi de hız ve stabilite içindir. bunlar da eklenebilir ihtiyaca göre.. Flashplayer 11 kullanıyorum sorunsuz.. ayrıca kelgerin bahsettiği flash player da çalışıyor. isterseniz sistem uygulaması olarak da flash player eklenebilir rom'a.. ihtiyaç halinde yardımcı olabilirim..
birkaç SS benden size..

• Beğen
Tepkiler: hayaletyasin ve KELGER
KELGER

KELGER

Üye
kardes class 10 sd dediğin program mı yoksa kartın markası mı.
kardeş rom unun özellikleri güzelmiş.
hepsi bir arada olanı burada paylaşabilirmisin.
özellikle ; flash 11 , dahili hafıza 1 gb , şarj ve kaldırdığın prolarda tam istediğimiz gibi .
bunların hepsi içinde olan rom un varmı.

Androidist

Üye
kardes class 10 sd dediğin program mı yoksa kartın markası mı.
kardeş rom unun özellikleri güzelmiş.
hepsi bir arada olanı burada paylaşabilirmisin.
özellikle ; flash 11 , dahili hafıza 1 gb , şarj ve kaldırdığın prolarda tam istediğimiz gibi .
bunların hepsi içinde olan rom un varmı.

Class10 SD'nin kalitesidir. Piyasadaki birçok SD class 4 maalesef ama 10 tl fark var aralarında çok değil yani. Hali hazırda var şu an kullanıyorum zaten. Resimleri konuyu hazırlarken çektim. Burada yasaklandiktan sonra başka bir forumda yazıyorum. Google haritalar, gmail, htc mail, Facebook vs. ihtiyaca göre cikarilabilir onlar duruyor bende. Ama data2sd yani 1gb hafıza yerine link2sd kurup SD'yi 1.bölüm fat32, 2.bölüm 1024mb ext3, 3.bölüm de 512mb linux swab olarak bolumlemek daha mantıklı.. hızdan ödün vermezsiniz..
OC nasıl? 787-400 olarak kullanıyorum gayet başarılı..

KELGER

KELGER

Üye
kardeş bende 16 gb çin malı kart var onunla da yapabilirmiyim.
diyelim yaptım 1 gb verdim hafızaya kartı çıkarınca telefon çalışırmı.(çıkarıp takınca sorun olurmu)
şarj konusunda çalışman varmı.

Androidist

Üye
kardeş bende 16 gb çin malı kart var onunla da yapabilirmiyim.
diyelim yaptım 1 gb verdim hafızaya kartı çıkarınca telefon çalışırmı.(çıkarıp takınca sorun olurmu)

Çin malı olması değil sorun üzerinde yazar class4, class6, class10 falan.. hepsi olur da uygulamalarda takılma olur sürekli kapamaya zorla hataları alırsın denedim.. hafıza kartını çıkardığın zaman sorun şu hafıza kartindaki uygulamalar kullanılamaz..

KELGER

KELGER

Üye
Rom paylaşacakmısın kardeş.

coplerbond

Üye
kardeş bu romu ne zaman paylaşacaksın

Androidist

Üye
Tamamen stabil olduğu zaman paylasabilirim şu an üzerinde oynamaya devam ediyorum..

Androidist

Üye

Bunu indirip cwm ile at bakalım birkaç gün dene olumlu olursa roma ekleriz. Tester'ım ol benim :)

KELGER

KELGER

Üye
kardeş verdiğin dosyayı yükledim ekrana hata gelip duruyordu kapatıyorum kapatıyorum tekrar geliyordu bende mecbur aşağıdaki
romu kurdum sakın deneme o proyu sen.
cyanogenmod 7 yi yükledim çok şahane flash playerde çalıştırıyor yükleyince.

Androidist

Üye
kardeş verdiğin dosyayı yükledim ekrana hata gelip duruyordu kapatıyorum kapatıyorum tekrar geliyordu bende mecbur aşağıdaki
romu kurdum sakın deneme o proyu sen.
cyanogenmod 7 yi yükledim çok şahane flash playerde çalıştırıyor yükleyince.

romun yedeğini alsaydın keşke :( kusura bakma konulara bakarken gördüm ben her bulduğumu deniyorum ama denemeden önce rom yedeğini alıyorum. cyanogende data2sd veya app2sd yaptın mı?

KELGER

KELGER

Üye
kardes ona daha gelmedim hafıza kartım şu an yok.
özellikler flas playr yükleyince tarayıcıdan açıyor.
tarayıci çok guzel iphone ipad explorer gibi secebiliyorsun.
ekran kilitleri güzel .
klavye değişik galaxy gibi.sarj iyi, ses tusuna basinca kilidi acabiliyosun.
eksikler takvim ve market yok bazı ingilizce bôlümler var işe yaramayan.

bence sen rom yapacağına bu romdaki fazlalıkları kaldırıp market ve ajandayı eklersen yeter şaha bir rom olur.

Androidist

Üye
Rom deodexlendi, su topta eklendi, a2sd eklendi, spam htc ve Android uygulamaları kaldırıldı. Sadece data2sd yavaşlatıyor onun yerine link2sd düşünüyorum..

KELGER

KELGER

Üye
Rom deodexlendi, su topta eklendi, a2sd eklendi, spam htc ve Android uygulamaları kaldırıldı. Sadece data2sd yavaşlatıyor onun yerine link2sd düşünüyorum..

Kardeş rom u ne zaman paylaşıyorsun dediğim gibi yukarıdaki rom u düzenlesen daha kârlı çıkarsın.

Androidist

Üye
Kardeş rom u ne zaman paylaşıyorsun dediğim gibi yukarıdaki rom u düzenlesen daha kârlı çıkarsın.

Evet cyanogen daha kolay düzenleme açısından fakat işin kolayına kaçmamaya çalışıyorum. Cyanogen için birçok uygulama var rom'u düzenlemek için cihaz üzerinden bile yapabilirsin :) tamamlanmak üzere akşam upload edecem ama burada paylaşmayacam tabi ki.. haber veririm ben sana tamamlanınca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...