Wild West Pinball (Süper grafikli-zevkli) +container+spoof

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
Wild West Pinball (Süper grafikli-zevkli) +container+spoof

Container: Chain Reaction

Link:

akdenizx

akdenizx

Üye
Arkadaşlar, hepinize teşekkürler buray aoyunlar ekliyorsunuz ne kadar güzel ancak şuan bi açıklık getirsek ;

1 - bu oyunlar hangi sürümlerde çalıştırılabilir ?
2 - wave 1 ve wave 2 için bir fark var mı ?
3 - bada 1.2'nin son sürümü ile çalışır mı ? ( mesela bada 1.2 v 8530JVJL3 )
4 - spoorf nasıl yapılır ? video'lu yada resmili bir açıklama olsa

Bunların öncelikle açıklığa kavuşturulması gerekiyor ki, herkes birşeyler anlasın ve yapabilsin. :allalla:

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
apps sitesinde belli artık 1.0 ile uymlu adam akıllı oyun yok zaten spoof ta eskisi gibi

gencscity

Üye
spoof bada 1.2 de sadece XXJID da oluyor diye biliyorum doğru mudur?

Bir de oyun çok güzel tavsiye ederim

akdenizx

akdenizx

Üye
spoof bada 1.2 de sadece XXJID da oluyor diye biliyorum doğru mudur?
Bir de oyun çok güzel tavsiye ederim

En büyük sorun da zaten bu ikilem olayı. Kimse hangi sürüm spoorf olur yada nasıl yüklenir tam olarak açıklayamıyor. Kulaktan dolma bilgilerle saga sola yayılıyor, aslında faydadan çok zarar var. Neyse artık, sağdan soldan arastırmaktan baska yapacak pek birşey yok. :hmmm

mehca33

mehca33

Üye
aynı surumu bende kullanıorum su ana kadar baya bı oyun spoffladım sorunsuz calısıor ama apss den gırıp spofladın gereksız programı baslat dedıgınde acılıor sadece spoofer 2.5 ile spof yaparsan calısıor

gencscity

Üye
En büyük sorun da zaten bu ikilem olayı. Kimse hangi sürüm spoorf olur yada nasıl yüklenir tam olarak açıklayamıyor. Kulaktan dolma bilgilerle saga sola yayılıyor, aslında faydadan çok zarar var. Neyse artık, sağdan soldan arastırmaktan baska yapacak pek birşey yok. :hmmm

benimki XXJID ve sorunsuz çalıştırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...