WifiTalkie v1.0 / Yok boyle bır program 5800 telsız programı unsıgned....

Sponsorlu Bağlantılar

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
WifiTalkie v1.0 / Yok boyle bır program 5800 telsız programı unsıgned....
Arkadaslar ovı de kı 4,99 tl olan uygulamayı burada sıze ucretsız paylasıyorum... wifi talkıe adlı bu uygulama ısımden de anlasılacagı gıbı telsız programıdır... uygulamayı sertıfıkalayıp kuruyoruz arkadaslar.... eger sorun olursa elımden geldıgı kadar yardım ederım.... insallah begenirsiniz....:aha::alkis

acıklama:acık alanda 200 metreye kadar konusabılıyorsunuz hemde ucretsız bır sekılde.... ama konıusmak ıcın aynı pro nun dıger telefonda da olması sart arkadasalar.... gule gule kullanın... emege saygı bır tesekkuru zor gormeyın lutfen.... :yuru :ehe

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2506669, bymen07, RASKOD ve 11 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederım abiii.... :d:

----------Eklendi @ 18:11:35 ---------- Yazıldı @ 17:54:10 ----------

arkadaslar daha ne ıstıyorsunuz 5800 var ıse ucretsız konusabılıyorsunuz bu pro ıle.... acık alanda 200 metre cekıyor....:yuru

cgdskrm

Üye
çok teşekkürler...:alkis

topla-da-gel

Üye
pwki konuşmak için wifiye bağlanmak mı gerekiyor?:hmmm

OzzBozz97

Üye
wifi lazımsa açık alanda zor zaten ya :D :S

emre19999

emre19999

Üye
Eline sağlık Blader işe yarar on numara program....klasikler arasına gireceğine eminim :)

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
pwki konuşmak için wifiye bağlanmak mı gerekiyor?:hmmm

HAYIR KARDESIM SADECE PROGRAMI KUR ZATEN PROGRAM TELEFONUN KENDI WLAN AGINI KULLANIYOR.... YANI HICBIR BAGLANTI GEREKTIRMIYOR.... DAG BASINDA BILE KONUSURSUN RAHAT RAHAT....:yuru

----------Eklendi @ 14:13:35 ---------- Yazıldı @ 14:11:59 ----------

Eline sağlık Blader işe yarar on numara program....klasikler arasına gireceğine eminim :)

AYNEN DOSTUM BENDE OLE DUSUNUYORUM...:naughty: YONETICILERIMIZ UST KONU YAPARSA DAHA BIR YONLENEN OLUR PROGRAMA...:alkis

tatula38

tatula38

Üye
gerçekten on numara program en kısa zamanda denicem :tşk::good::alkis

• Beğen
Tepkiler: 'PESIMIST'
symbianware

symbianware

Üye
s60v3'te de kullanılır diye çaldım ama nafile :) teşekkürler paylaşım için..

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:
nalcam22

nalcam22

Üye
teşekkürler

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
80 kusur indirme olmuş ama bu kadar insanın teşekkür etmesi çok ilginç... Diğerleri nerde acaba... Emeğe saygı arkadaşlar indirip kaçmak ile olmuyor...

zabate

Üye
teşekkürler

Üst Alt