Arkadaşlar bu o kadar basit ki "neden benim aklıma gelmedi yahu" diyeceksiniz
Program falan hiçbir şeye gerek yok!
Ben telefonum için güzel bir iPhone teması bakıyordum ancak hiçbirinde Wifi özelliğinin olmadığı, WiFi kullanıcılarının bu temayı kurmaması gerektiği yazıyordu. Bir sitede ise konuyu açan, Wifi özelliğini eklediğini, artık wifi kullananların da iPhone temasını kurabileceğini yazmıştı. Ben de hemen kurdum. Sonradan incelediğimde bunun yalan olduğunu anladım. Menünün hiçbir yerinde wi-fi yoktu. Ben de şu yolu buldum:
Masaüstüne Wi-Fi widgetını koyun! Bu sayede widget aracılığıyla wifi menüsüne ulaşabilirsiniz ve wifi'ı kullanabilirsiniz.
Dalga geçtiğimi düşüneceksiniz. Ben bile "bu konuyu açınca seninle accayip alay edecekler" diye düşünüyorum. Ama yine de açtım bu konuyu çünkü forumun her yerinde bunun yapılmaması gerektiğine dair uyarılar, yapıp da pişman olan kişilere ait şikayetler... Ben de bu yöntemi buldum. Yani arkadaşlar anlayacağınız, menüsünde wifi olmayan temayı kurarak da wifi'ı kullanabilirsiniz
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Özet:
Arkadaşlar bunu yapmanın yolu şudur: Widget (masaüstü kısayolu/sembolü de denebilir) menüsünden masaüstüne wifi widgetini koyun. Menüden olmasa da masaüstüne koyduğunuz widget aracılığıyla wifi'ı açabiliyorsunuz. Olay bu. Firmware yükleyince menü değişiyor, wifi menüsüne ulaşım engelleniyor olabilir ama widget'ler silinmiyor.