WiFi'lı Telefonlara WiFi'sız Firmware Yükleyip WiFi'ı Kullanmak! [Samsung Star WiFi'da Denenmiştir]

Konu Sahibi
WiFi'lı Telefonlara WiFi'sız Firmware Yükleyip WiFi'ı Kullanmak! [Samsung Star WiFi'da Denenmiştir]
Arkadaşlar bu o kadar basit ki "neden benim aklıma gelmedi yahu" diyeceksiniz Program falan hiçbir şeye gerek yok!

Ben telefonum için güzel bir iPhone teması bakıyordum ancak hiçbirinde Wifi özelliğinin olmadığı, WiFi kullanıcılarının bu temayı kurmaması gerektiği yazıyordu. Bir sitede ise konuyu açan, Wifi özelliğini eklediğini, artık wifi kullananların da iPhone temasını kurabileceğini yazmıştı. Ben de hemen kurdum. Sonradan incelediğimde bunun yalan olduğunu anladım. Menünün hiçbir yerinde wi-fi yoktu. Ben de şu yolu buldum:

Masaüstüne Wi-Fi widgetını koyun! Bu sayede widget aracılığıyla wifi menüsüne ulaşabilirsiniz ve wifi'ı kullanabilirsiniz.

Dalga geçtiğimi düşüneceksiniz. Ben bile "bu konuyu açınca seninle accayip alay edecekler" diye düşünüyorum. Ama yine de açtım bu konuyu çünkü forumun her yerinde bunun yapılmaması gerektiğine dair uyarılar, yapıp da pişman olan kişilere ait şikayetler... Ben de bu yöntemi buldum. Yani arkadaşlar anlayacağınız, menüsünde wifi olmayan temayı kurarak da wifi'ı kullanabilirsiniz

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Özet:

Arkadaşlar bunu yapmanın yolu şudur: Widget (masaüstü kısayolu/sembolü de denebilir) menüsünden masaüstüne wifi widgetini koyun. Menüden olmasa da masaüstüne koyduğunuz widget aracılığıyla wifi'ı açabiliyorsunuz. Olay bu. Firmware yükleyince menü değişiyor, wifi menüsüne ulaşım engelleniyor olabilir ama widget'ler silinmiyor.

Paranoya

Üye
iyide bu çok saçma , ben düz star kullanıyorum bende öyle bi widget yok .

ya tema kurmak bana zor geliyor doğrusu bir kurabilsem wifi yi falan hallederim

manoka

Üye
bymaniak . Dostum lafı dolandırdıqın için asıL sebebin mantıkLı açıkLamasını yapmamışSın detaylı anlat demiş adam haklı ne anlattıqın belli deqiL. yinede saqol anladıqım kadarı ile idare edicem

.BlueTR

Üye
daha neler.
süper bi android teması buldum sırf wifi yok die kurmadım ve linkini falanda sildim.
deneyen varmı oluyosa çok güzel temalar var onları deneyelin.

Konu Sahibi
İstekler üzerine nasıl yapılacağını anlatan özet eklendi. Gerçi neden anlayamadığınızı anlamadım ama

----------Eklendi @ 21:33:44 ---------- Yazıldı @ 21:32:22 ----------

daha neler.
süper bi android teması buldum sırf wifi yok die kurmadım ve linkini falanda sildim.
deneyen varmı oluyosa çok güzel temalar var onları deneyelin.

Oluyor dostum. Ben denedim. Bu yüzden de başlığa "Denenmiştir" yazdım. Benim telefonumda şu an iPhone teması var. Menüde wifi yok ama widget aracılığı ile hâlâ kullanabiliyorum

----------Eklendi @ 21:35:42 ---------- Yazıldı @ 21:33:44 ----------

ya tema kurmak bana zor geliyor doğrusu bir kurabilsem wifi yi falan hallederim

http://www.maxicep.com/samsung/sams...t-2010-orjinal-aciklamali-kurulum-349180.html

Buradaki adımları uygularasan hiçbir sorun çıkmayacaktır.

kardeşim yanlış söylüyorsun çünkü wifili telefona wifisiiz firmware yüklersen telefonun s5233 yada s5230 olur bundan ötürü wifi simgesi bu modelde bulamassın

sen eminsen oledir ama sencede mantıklı deilmi deidiğim

.BlueTR

Üye
kardeşim yanlış söylüyorsun çünkü wifili telefona wifisiiz firmware yüklersen telefonun s5233 yada s5230 olur bundan ötürü wifi simgesi bu modelde bulamassın
evet ya haklı.arkadaşın s5233 telinde wifi widgeti yok mesela?

Mantıklı ama benim yüklediğim iPhone firmwaresinde widget tede Wi-Fi yoktu.

.BlueTR

Üye
sonradanda indirilmez ki bu