WifiHack konuları yasakmı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
WifiHack konuları yasakmı !
Merhabalar arkadaslar oncelikle.
Dun dikkatimi cekti Android Genelde 3-4 tane konu acan yeni bir uye vardi ismini hatirlamiyorum WifiHack Android sistemlerle alakalı hack vb. konular aciyordu tarayicidan geçmise falan bakmama ragmen ulasamadim tekrar konulara . Fazla uzatmadan soracagim soru şu ki hack vb. konu acmak yasakmi forumda daha once pek denk gelmedi o tarz yontem ve uygulamalar icin ayri bir forumda takiliyorum guncel calisan bir kac ise yarar seyler var elimde eminimki buradada ihtiyaci olan arkadaslar vardir o tarz konu acmak yasak degilse konu acicam gerek kendim anlatarak gerekse alinti yaparak ihtiyaci olan arkadaslara yardimci olurum sorum bu yani . Biraz uzun oldu vakit ayirip okuyup cevaplayan olursa sevinirim iyi geceler, iyi forumlar.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Android market dışı bazı uygulamalar haricinde sıkıntılı bir kaç konu bazen olabiliyor. Ancak tespiti esnasında gereği yapılarak siliniyor. Genel politikamız market dışı uygulamalar da konu açmamak şeklinde oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
Android market dışı bazı uygulamalar haricinde sıkıntılı bir kaç konu bazen olabiliyor. Ancak tespiti esnasında gereği yapılarak siliniyor. Genel politikamız market dışı uygulamalar da konu açmamak şeklinde oluyor.
tesekkurler hocam bilginiz icin o konulara hic girmiyeyim o zaman ben. iyi forumlar .

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rica ederim mümkünse :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Wifi hack kul hakkına girer biliyorsunuz di mi.
kotalı birisinin wifi'sine girip indirme yapıp borç yaptırmak.
bunun hesabını öbür dünyada verirsiniz.
Ve Unutumayın ''Benim huzuruma ne ile gelirseniz gelin affederim ancak kul hakkı ile gelmeyin''

HakanLJ

HakanLJ

Üye
    Konu Sahibi
Wifi hack kul hakkına girer biliyorsunuz di mi.
kotalı birisinin wifi'sine girip indirme yapıp borç yaptırmak.
bunun hesabını öbür dünyada verirsiniz.
Ve Unutumayın ''Benim huzuruma ne ile gelirseniz gelin affederim ancak kul hakkı ile gelmeyin''
Bilgim var kardesimde keske sadece basligi okuyarak cevap yazmasaydin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam olabilir yanlış anlamalar :) daha fazla konunun açık kalmaması iyi olur :locked2:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve HakanLJ
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt