Wifiden Aktarılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
    Konu Sahibi
Wifiden Aktarılırmı
Arkadaşlar Bir Sorum olacak 5800 telefonumdaki wifi ile ablamların internetine bağlanabiliyorum Pekiyi bu bağlandığım interneti 5800 telefonu usb kablosu ile Bilgisayarıma bağlayıp aktarabilirmiyim böyle bir olanak varmı

owner26

owner26

Üye
Telefonu usb ile modem olarak kullanabiliyorsunuz diye biliyorum ancak sadece operatörün şebekesinden mi kullanılır internet yoksa wifi ilede olur mu bilmiyorum.Bilgisayarlar için wireless adaptörleri var onu alıp kullanman daha mantıklı olur.Telefonda kullansan bile pil ömrünü azaltırsın

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
    Konu Sahibi
Doğru Söylüyorsun Telefon Bataryası Dayanmaz bu enerjiye bende öyle bir sorayım demiştim olurmu olmazmı diye yine yardımcı olmaya çalıştığın icin sgl dstm:oke:

s_uzun

s_uzun

Üye
oluyo abi ne kadar enerji harcar bilmem ama çok kullanılıyo telefonu şarja takar bilgisayarından interneti paşa paşa kullanırsın

----------Eklendi @ 13:14:54 ---------- Yazıldı @ 13:10:05 ----------

joikuspot programın adı ovide de mevcut

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
    Konu Sahibi
wifiden bağlandığım interneti joikuspot programıyla bilgisayaramı aktaracam nasıl olacak zahmet olmazsa kısaca anlatabilirmisin...(h)

owner26

owner26

Üye
joikuspot telefonun wifi modemi olarak kullanmanı sağlıyor.Bende kullanıyorum arkdaşlar kendi telefonlarından benim wifi ağıma bağlanabiliyor.Ancak bunu yapabilmen için masa üstü bilgisayarında wifi adaptörü temin etmen gerekiyor.Gene telefonu kullanacaksın ve ben kullandığım için biliyorum 10 dakikada telefon fırın gibi oluyor.

Burdaki adaptörlerden alıp usb ile pcne takarsın.
Sonra wifi adaptörü sayesinde hiçbişeye gerek duymadan laptoplardaki gibi direk modeme bağlanırsın.

CaptanAhab

CaptanAhab

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Dostum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt