Wifide sorun var t20de

Sponsorlu Bağlantılar

drenaj

Üye
    Konu Sahibi
Wifide sorun var t20de
wifi sinyalide alamıyorum gönderemiorumda taşınabilir ağ oluşturdum acaba modemmi arızalı diye sorun modem de değil wifi de çıktı
romu yeniden kurdum sorun aynı turkcell 2.3.5

telefonwifi sinyali göndermiyor
altında HATA yazıyor sebebi nedir ?

daha sonra

Statik ip ayarı yapınca wifi logosu göründü

t11 ve laptop wireles sinyalini alıyor .
t20 ise görmüyor

arızayı anlayabilmek için t11de taşınabilir kablosuz ağ olusturdum mobil internet yoluyla malesef o şekilde de wifi sinyalini almadı

taşınabilir kablosuz ağı birde t20de denedim HATA yazısı altında belirdi

statik ip deneyince 2-3 saniye logo belirdi

karayel90

karayel90

Üye
Şurdaki uygulamayı bi dene istersen

• web adresinden,
  • wap adresinden,
  • 3268 yazıp 2580‘e ücretsiz sms atarak

drenaj

Üye
    Konu Sahibi
Şurdaki uygulamayı bi dene istersen

• web adresinden,
  • wap adresinden,
  • 3268 yazıp 2580‘e ücretsiz sms atarak

bunun faydası olacagını sanmıyorum hata mesajı alıyorum

ercankaya81

Üye
kardeş tlf nunu güncelle nasılmı türkcellin sitesinden güncel romu indir oradaki talimatları aynen yap ve ama tlfonun roorlu olmayacak bilgine bende t20 kullanıyorum işyerinin wifisini kullanarak giriyorum nete telefonumu 2.3.4 olarak alım ve dedigim gibi güncelledim 2.3.5 oldu bi dene benimki rootlu deyil ama lottopdan farkı yok bana göre süper root olmasada olur bence karar senin dene

drenaj

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tlf nunu güncelle nasılmı türkcellin sitesinden güncel romu indir oradaki talimatları aynen yap ve ama tlfonun roorlu olmayacak bilgine bende t20 kullanıyorum işyerinin wifisini kullanarak giriyorum nete telefonumu 2.3.4 olarak alım ve dedigim gibi güncelledim 2.3.5 oldu bi dene benimki rootlu deyil ama lottopdan farkı yok bana göre süper root olmasada olur bence karar senin dene

Rootlu değil bu sorun 2 gün önceye kadar yoktu wireleste sorun olsa t11 de çekmezdi
sorun sadece t20 de .

legolas29

legolas29

Üye
servise gönder bi bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt