Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriWifi
Sponsorlu Bağlantılar
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Wifi
Arkadaşlar karşı komşudan net çekiyoruz kablolu, acaba telefondan wifi açıp benim pcde ki netten bağlanma girme gibi bi ihtimal yöntem var mı ?
eczwedat
Üye
Connectify bu programı kurup laptoptaki bağlantını yine laptoptaki wifi kartı üzerinden paylaşabilirsin ben bu şekilde kullanıyorum bazen işini görür.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
eczwedat
Üye
Eğer masaüstü kullanıyorsan wifi kartı olması gerekiyor yoksa bi işe yaramaz
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Connectify nasıl kullanılıyor ?
eczwedat
Üye
Basit bir arayüzü var zaten pcdeki bağlantıyı goruyor sen isim veriyosun bağlantıya ve şifre bağlan diyosun o kadar cep veya wifi olan tabletten bağlanıyosun
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim. eğer başka çözüm veya yollar varsa diğer arkadaşlarda yazabilir..
bilaldemir34
Üye
Connectify güzel ancak parali my public wifi yi öneririm ayrica gerekli donanim varsa hic programa gerek kalmadan paylastirirsin
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. donanımı taktırıp deneyeceğim
nafoo123
Üye
Tp link kart karı ile soft ap yapabilirsin yada bir modem alıp ap yapabilirsin kablosuz
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Eyvallah teşekkür
mesutaltingoz
Üye
50 lira verip bi accessPoint alacaksin. Masaüstü pc ne de tplink wifi anten. Tabii anakartta slot varsa...