Yardım Wifi Wps Hack Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Wifi Wps Hack Yardım
Merhaba arkadaşlar Sony Xperia E4 Dual Kullanıyorum Wps özelliyi var ve bu özellik sayesinde wps açık olan wifi lerin hepsini kırıyordum ama bitane wifi var ve bu wifi de wps açık ama kıramıyorum boyle oluyor.

Tüm pinleri denedim ama sonuç aynı algoritma bozuk diyor.Bu wifi nasıl kıra bilirim farklı bir uygulama bilen veya farklı yöntem bilen varsa yardım etsin lütfen.

Kul Hakkına Girmeye Bu Kadar Uğraş Verdin Demek Tebrik Etmek Lazım Seni
Kul Hakkına Girmeye Bu Kadar Uğraş Verdin Demek Tebrik Etmek Lazım Seni

Tepkiler: n000k ve İbrahimakinci

Rygebin

Üye
Forumda bu tip konular yasak yav.

Vay be Bu kadar abartmana gerek yok arkadaş vodafon ve türkcell sürekli bedava internet veriyor.Onlarla geçinsen günaha girmezsiz.

Bende çok denedim ama beceremedim 1 ton program yükledim sildim sonra vazgeçtim. Eğer sen kırmış isen helal olsun. Kullandığın programı banada gönderirmisin apk olarak

Öyle diyorsun ama gsm sirketleri sürekli bedava net veriyor.

Rygebin

Üye
Zaten Forumda yasak bu konu ..

Bakma benimkisi tamamen hevesti sonuçta evimde internet var sadece herkes kırıyor ama ne hikmet ise ben bir türlü yapamiyorum artık benmi yapamiyorum yoksa yapanlarmi sallıyorlar emin değilim

Yaa beyler bana wi-fi kill programı lazım store dan indirdim ama lg G3 cihazım da çalışmadı. Amcamlarin interneti var ama salona geçtiklerinde benden bağlamıyorlar. Şifre değiş demeyin sakın. sadece ben hariç diğer kişilerin wi-fi hattını nasıl keserim ?

Bakma benimkisi tamamen hevesti sonuçta evimde internet var sadece herkes kırıyor ama ne hikmet ise ben bir türlü yapamiyorum artık benmi yapamiyorum yoksa yapanlarmi sallıyorlar emin değilim
Bende Sanmıyorum Kolay Bİşey Değil Kırma İşide He De Geç

Konu Sahibi
Kul hakı derken wifi kırıyoruz burda insan öldürmüyoruz..

Konu Sahibi
İçinizde handlerden anlayan varmı?

Konu Sahibi
Ben türkiyede yaşamıyorum ülkem de ki kullandığım oporatör de bedava internet için handler i kullanıyordum birkaç proxy server biliyordum psiphon82 de kullanıyordum ama proxy leri bir bir kapatdılar hesabımda köntor veya mb olmadıkda o sitelere gire biliyorum ama handler de yazdığımda çalışmıyor

Konu Sahibi
Handlerden anlayan yokmu?

Mesut Aktaş

Co-Admin
Evet yasaktır.

Tepkiler: haydelanduka
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...