Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
wifi kill android apk bağlandığınız wifiyi sadece siz kullanın
Sponsorlu Bağlantılar
enes122
Üye
Çok iyi çalışıyor acaba bu programın mantığı nedir nasıl modeme bağlI cihazları bloke edebiliyor
devilmy
Üye
Is yerinde denicem
SilentOne
Üye
bunu ben yurtta denesem aman yarabbi kaosu düşünmek istemiyorum anneme babama güzel sözler işitirim heralde
milestone
Üye
Sanırım link ölmüş,
5800xp
Üye
Linnkk olu yardimmm
- - - Eklendi - - -
Linnkk olu yardimmm
aliyarar1790
Üye
Cok guzel bir uygulama ben upload ettim ama fazla gecmeden silinir biri baska bi siteye upload etsin buyrun link:
Yükledim gayet temiz çalıştırdım ve sorunsuz kullandım. Ancak her yerde bunu kullanmayın malum herkesin işi internet ile. kısa süreli kaosa neden olabilirsiniz
crysisci
Üye
Ben kullanıyorum bunu genelde feribotta otobüsler oluyor 400 tane pc telefon karışık kesiyorum telefonn rootlu olucak sırf bunun ıcın root program calısıyor denedım
Wifiye baglaniyorsun sonra programi aciyorsun, hangi ıp yi kapatmak istiyorsan yanina tik koyuyorsun.
- - - Eklendi - - -
senin istegin bir ıp ye yani bir siteye yonlendirme ozelligide varms bunu yapabilen var mi. Mesele ornek olarak adam google yazacak sen faceye gitmesini istedigin icin face ye baglanacak. bircok siteye baktim bulamadim. Bu konuda bilginiz var mi.