koray670 Üye Çok süper şekilde bağlandı da telefondaki uygulamada alt tarafında butonlar çıktı. Onlar kaldıralabiliyor mu?
Çok süper şekilde bağlandı da telefondaki uygulamada alt tarafında butonlar çıktı. Onlar kaldıralabiliyor mu?
beatboxqwe Üye Kardeş teşekkürler yaptım ama kullanmak zor oluyo mouse la her tıklamak istediğimde seçenekleren click i seçmem gerekiyo iki kere tıklarken de double click i seçmem lazım sayfada aşağıya inmeyi daha anlayabilmiş değilim.
Kardeş teşekkürler yaptım ama kullanmak zor oluyo mouse la her tıklamak istediğimde seçenekleren click i seçmem gerekiyo iki kere tıklarken de double click i seçmem lazım sayfada aşağıya inmeyi daha anlayabilmiş değilim.
tuna385 Üye invalid registration data hatası alıyorum Çözüldü Bunu telefondan yazıyorum sorun çözüldü güncel versiyon indirdim Emeğine sağlık çok zaman geçmiş resimler filan kaybolmuş ama bunu senin sorunun değil zaten ellerin dert görmesin Son düzenleme: 27 Nis 2014
invalid registration data hatası alıyorum Çözüldü Bunu telefondan yazıyorum sorun çözüldü güncel versiyon indirdim Emeğine sağlık çok zaman geçmiş resimler filan kaybolmuş ama bunu senin sorunun değil zaten ellerin dert görmesin
scm1 Üye bu uzaktan erişim programını saglıklı ve randımanlı kullanabilmek için pc de xp mi yüklü olması gerekiyor.
bu uzaktan erişim programını saglıklı ve randımanlı kullanabilmek için pc de xp mi yüklü olması gerekiyor.
MOKIA Üye tuna385' Alıntı: invalid registration data hatası alıyorum Çözüldü Bunu telefondan yazıyorum sorun çözüldü güncel versiyon indirdim Emeğine sağlık çok zaman geçmiş resimler filan kaybolmuş ama bunu senin sorunun değil zaten ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Bu hatayı nasıl düzeltiniz Aynı hatayı bende alıyorum ne yaptıysam düzelmedi.
tuna385' Alıntı: invalid registration data hatası alıyorum Çözüldü Bunu telefondan yazıyorum sorun çözüldü güncel versiyon indirdim Emeğine sağlık çok zaman geçmiş resimler filan kaybolmuş ama bunu senin sorunun değil zaten ellerin dert görmesin Genişletmek için tıkla ... Bu hatayı nasıl düzeltiniz Aynı hatayı bende alıyorum ne yaptıysam düzelmedi.