Ulysseus
Üye
-
Konu Sahibi
-
amcana sor
Amcamlar evde degil sehir disindalar.
Siz nasil bi topluluksunuz telefon diye bişi var elinde ara amcanı nabyon ne ediyon bu internet kotalimidir amca diye sor görüşürüz de kapat bunun için bile konu açiliyor yha gerçekten gereksiz
bu modeme baglanma kodları vardı onu bulabilirsen ki örnekleri internette var gir tarayıcından orda TTNet ise zaten gösterir.
şöyle yap eğer bağlandığın internetin altyapısı ttnet ise ttneti ara müşteri hizmetlerine bağlan amcanın isim soyisimini felan söyle sonra bunun kotası nekadardır diye sor ben bikere öyle yapmıştım tabi bunun için telefon gerekiyor
bu modeme baglanma kodları vardı onu bulabilirsen ki örnekleri internette var gir tarayıcından orda TTNet ise zaten gösterir.
192.168.1.1 ve 192.168.1.2 gibi mi
192.168.2.1 eğer airties ise böyle oluyor
hocam olurmu öyle şey benim seni azarlama gibi bi lüksüm olamaz tanişmiyor bile sadece amcani neden aramadiğini sordum sende amcamin numarasi yok ve tl m yok dedin benimde takildiğim konu bu işte ben bunu eleştirdim amcanin numarasi yoksa babani ara al numarayi ama sende haklisin bi yerdede sana hak vermiyoda değilim şahsi görüşümü söyledim üstelemeye gerek yok.
uykum var bu tatlı uykuyu kaçırmaya gelmez yarın yazıcam.
192.168.2.1
e giriyorsun kullanıcı adı admin. şifreyi ya boş bırak yada ttnet tir.
girdikten sonra soldan internete tıklıyorsun ordan internet ayarlarına tıklıyorsun.
VC1 8/35 pppoe diye bir satır gelecek. düzenle diyorsun.
orda ttnet kullanıcı adı yazar. yazıyorsun onu bir kenara sonra şu siteye giriyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanıcı adını yazıyorsun genellikle telefon numarası kullanılır.
123456789@ttnet ise kullanıcı adı şifrede 123456789 oluyor mesela ordan şifreyi denerek bulduktan sonra
ttnetin sitesine giriyorsun. ordan online işlemlere giriyorsun. üyelik alıyorsun. ttnet kullanıcı adını şifresini mail adresi şifre yazıp
üyeliği aldıktan sonra online işlemler sayfasına giriyorsun ordan paket sorgulaya giriyorsun kullanılan paket orda yazıyor.
mesela 8mbite kadar sınırsız paket diye
kolay gelsin
192.168.2.1
e giriyorsun kullanıcı adı admin. şifreyi ya boş bırak yada ttnet tir.
girdikten sonra soldan internete tıklıyorsun ordan internet ayarlarına tıklıyorsun.
VC1 8/35 pppoe diye bir satır gelecek. düzenle diyorsun.
orda ttnet kullanıcı adı yazar. yazıyorsun onu bir kenara sonra şu siteye giriyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanıcı adını yazıyorsun genellikle telefon numarası kullanılır.
123456789@ttnet ise kullanıcı adı şifrede 123456789 oluyor mesela ordan şifreyi denerek bulduktan sonra
ttnetin sitesine giriyorsun. ordan online işlemlere giriyorsun. üyelik alıyorsun. ttnet kullanıcı adını şifresini mail adresi şifre yazıp
üyeliği aldıktan sonra online işlemler sayfasına giriyorsun ordan paket sorgulaya giriyorsun kullanılan paket orda yazıyor.
mesela 8mbite kadar sınırsız paket diye
kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?