Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WiFi Alanını Arttırma ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullzeka
Üye
Konu Sahibi
WiFi Alanını Arttırma ...
Arkadaşlar WT-3 Kullanıyorum Wifimden çok memnunum da kapsama alanı az bunu nasıl arttırabilirm...??? Bir program gördüm WifiTrak diye ama onunda javası yok...
Ayrıca telefonun antenini çıkarmak wifinin çekmesinde etkili olur mu ? Yardım Please ...
Arkadaşlar WT-3 Kullanıyorum Wifimden çok memnunum da kapsama alanı az bunu nasıl arttırabilirm...??? Bir program gördüm WifiTrak diye ama onunda javası yok...
Ayrıca telefonun antenini çıkarmak wifinin çekmesinde etkili olur mu ? Yardım Please ...
tabiki yardmcı olur... Adı ustudne artı W-T3 cok kötü bir telefon suanda elımde var kutusunda duruyor gerı verıcem w-t6 alıcam w-t6 bildigin iphone farkı yok kardesm... ne zaman aldın fazla olmadysa götur degıstır bnce.. W-t6 süper sölym sana.. ben w-t6 alcam...
fullzeka
Üye
Konu Sahibi
Neden ki ya ben alalı 1 ay oldu daha hiçbir sorunum yok yalnızca az kapsama alanı var o kadar Bi wt6 yada bakaym
yolcu20
Üye
Off olm mesela w-t3 de menude dolasırken dıger sayfaları hafıf dalgalı gecıyor ya w-t6 da onun olması 0 ya olm dokunmatıklıgı ıkısıde aynı olark gösterılmıs ama sana söluyorm 1000 kat daha iyi ustune 50 lira ver w-t6 sını al kardesm cok gec kalmadan sna tavsıyem mukemmel bi telefon.. msn verym ıstersen ekle dha iyi anlatırım sana..
Tamam da wt11 in ekranı cok kucuk wt3 unku 320 x 480 ...Ayrıca suan baktım da dedigine bende dalga felan yok o telefonun dolu olmasıyla kaynaklanıyor olabilir... :S
yolcu20
Üye
ekledınmı kardesm msn ??
--------------- Ekleme ---------------
PSYCHOPAT-H@hotmail. com
orduluozcan
Üye
WT-11 W-LAN Nasıl Kullancagım Yeni Aldımda Lütfen Msn MiEkliyşn Yardımcı Olunuz Tşkkr
ya ben wt11 kullanıyorum ama wifiyle bzm internete bağlanırken sifreyi giriyorum bağlanamıyor diyo sebebi nedir bi ayarı bi çaresi varmı msn [email protected] bana yardımcı edenlere internet ayarlarını vericem lütfen
motox
Üye
wt11 de wifiden internete baglanma
menuden hizmetlere gir oradan wap oradan ayarlar hesabı duzenle sim seç ondan sonra wıfı en altta onu onayla tmmdır