Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya hocam sertifika hatası diyor telefon hackli değil bunu nasıl düzeltebilirim satio kullanıyorum yeniyim daha bana bi yardımcı olurmusunuz adım adım lütfen?
KayraBey
Üye
Sertifika alırsanız sorun çözülür.
kargocu01
Üye
sertifika istiyor bunun caresi yokmu arkadaşlar
TaZZzZ
Üye
saol..
msafe
Üye
kardeş bende bu sertifika istemesinden nokia ya program atamamaktan bunaldim program buluyorum yükleyecem yok sertifika yok tarihi geçmiş yok uyumsuzmuş
bu arada benim telefon 6210 Navigator s603rd en güzel özelliği dvd formatinda video kaydetmesi.
kajmerX
Üye
çoook sağol ya ama bi sorum var bu sürümdede ekrandan kendisi kayboluyomu diğerlerinde kendiliğinden gidiyordu ?
kardeş bende bu sertifika istemesinden nokia ya program atamamaktan bunaldim program buluyorum yükleyecem yok sertifika yok tarihi geçmiş yok uyumsuzmuş yeter ya biz buna para vererek kullanmak için aliyoruz aldığımız telefon 3210 değilki nokia bunu istiyor 3210 gibi bişey yüklemeden kurcalamadan kullan yeni özellik için yeni telefon al istiyor veya hackle imeg numaran vs özelin kalmasin istiyor (hacli telefondaki kayitli aile resimlerinin nerelere gittiğini kim bilebilir )ama nokia artik millet uyandi millet android almak istiyor ücretsiz bir sürü program var.
ben de kaç gündür birkaç program yükleyecem diye bu sinirle bu gercekleri yazdim siyimbin benim gözümde bitmiştir elvada nokia ilk fırsatta hg android hg htc
tşkler çok işime yaradı vala bende böyle bişey arıyordum saol saol...
efecann63
Üye
tşkler paylaşım için
muxo
Üye
sertifika hatası alan arkadaşlar . Insaf ya bir kereligine sertifika alacaksınız. Sonra kafanız rahat... Ne tirsak adamlarsınız
anık
Üye
teşekkürler
stwnash
Üye
ya music playere girince program kendiğlgnden kapanıyor sorun nerde acaba??
ogi3
Üye
ya müzik şeyi koydum ekrana tıklayınca ekrandaki şeyler gidiyo
custave
Üye
tesekurler
ultra-cengo24
Üye
sagol harika sin
semihkoçfb
Üye
teşekkürler denedim çalışıyor ama tel hackli olmalı
Astrosman
Üye
Teşekkürler
Gelenli
Üye
Kardeşim Yahu Bi Allahın Kulu Doğru Düzgün Versin Widgetizerin Yazılımını İndiriyom Başka BAşka Şeyler Çıkıyo Aynen kafamı Duvara Vuruyom Yeter Adam Akıllı Link Verin Bu Arada Tell Hacksiz 5800 xm şimdiden