Widgetizer 1.04 (Yeni 02.07.2010) Bekleme ekranına ikon ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

apocalypsepta

Üye
ya hocam sertifika hatası diyor telefon hackli değil bunu nasıl düzeltebilirim satio kullanıyorum yeniyim daha bana bi yardımcı olurmusunuz adım adım lütfen?:(

KayraBey

KayraBey

Üye
Sertifika alırsanız sorun çözülür.

kargocu01

Üye
sertifika istiyor bunun caresi yokmu arkadaşlar

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
saol..:)

msafe

Üye
kardeş bende bu sertifika istemesinden nokia ya program atamamaktan bunaldim program buluyorum yükleyecem yok sertifika yok tarihi geçmiş yok uyumsuzmuş

bu arada benim telefon 6210 Navigator s603rd en güzel özelliği dvd formatinda video kaydetmesi.

kajmerX

Üye
çoook sağol ya :) ama bi sorum var bu sürümdede ekrandan kendisi kayboluyomu diğerlerinde kendiliğinden gidiyordu ?

KayraBey

KayraBey

Üye
kardeş bende bu sertifika istemesinden nokia ya program atamamaktan bunaldim program buluyorum yükleyecem yok sertifika yok tarihi geçmiş yok uyumsuzmuş yeter ya biz buna para vererek kullanmak için aliyoruz aldığımız telefon 3210 değilki nokia bunu istiyor 3210 gibi bişey yüklemeden kurcalamadan kullan yeni özellik için yeni telefon al istiyor veya hackle imeg numaran vs özelin kalmasin istiyor (hacli telefondaki kayitli aile resimlerinin nerelere gittiğini kim bilebilir )ama nokia artik millet uyandi millet android almak istiyor ücretsiz bir sürü program var.
ben de kaç gündür birkaç program yükleyecem diye bu sinirle bu gercekleri yazdim siyimbin benim gözümde bitmiştir elvada nokia ilk fırsatta hg android hg htc

bu arada benim telefon 6210 Navigator s603rd

Haksız sayılmazsın dostum.

gökhancı

Üye
sizin de sertikanızında

arda46

arda46

Üye
tşkler çok işime yaradı vala bende böyle bişey arıyordum saol saol...

efecann63

Üye
tşkler paylaşım için

muxo

muxo

Üye
sertifika hatası alan arkadaşlar . Insaf ya bir kereligine sertifika alacaksınız. Sonra kafanız rahat... Ne tirsak adamlarsınız

anık

Üye
teşekkürler

stwnash

Üye
ya music playere girince program kendiğlgnden kapanıyor sorun nerde acaba??

ogi3

Üye
ya müzik şeyi koydum ekrana tıklayınca ekrandaki şeyler gidiyo

custave

custave

Üye
tesekurler

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
sagol harika sin

semihkoçfb

semihkoçfb

Üye
teşekkürler denedim çalışıyor ama tel hackli olmalı

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Gelenli

Gelenli

Üye
Kardeşim Yahu Bi Allahın Kulu Doğru Düzgün Versin Widgetizerin Yazılımını İndiriyom Başka BAşka Şeyler Çıkıyo Aynen:vur kafamı Duvara Vuruyom Yeter Adam Akıllı Link Verin Bu Arada Tell Hacksiz :yuru 5800 xm şimdiden :tşk:

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
türkçe olsa dadından yinmez he :)

Üst Alt