Widget istek

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi

sata3

sata3

Üye
O Zaman Htc Ya Da Sony

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aslında lumia 925 düşünüyorum ama

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yok hocam zaten s3mini kullanıyorum hem samsung dan hem toucwizden hemde kasmadan bıktım

Simdi s3 mini ile s4 mini ayni kefeye koyman yanlis.
Ben touchwizde bir sorun görmedim!
Ayrica touchwiz kullanmak mecburimi?
Okadar launcher varken

• Beğen
Tepkiler: mısto61
sata3

sata3

Üye
Simdi s3 mini ile s4 mini ayni kefeye koyman yanlis.
Ben touchwizde bir sorun görmedim!
Ayrica touchwiz kullanmak mecburimi?
Okadar launcher varken
TouchWiz Hiç Kasmaz Çünkü Bir Aralar Kullanmıştım.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

erylmz43

Üye
Mobil veri sayacı varsa paylaşır mısın

MD13

MD13

Üye
Merhaba arkadaşlar kilit ekranı için bir widget veya uygulama arıyorum whatsappdan gelen mesajları facebookdan gelen bildirimleri vs kilit ekranında görebileceğim öneriniz var mı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Merhaba arkadaşlar kilit ekranı için bir widget veya uygulama arıyorum whatsappdan gelen mesajları facebookdan gelen bildirimleri vs kilit ekranında görebileceğim öneriniz var mı

Bunlari gosteren bi uygulama oldugunu sanmiyorum cogu uygulamayi denedim ama sadece mesajlar ve arama durumunu gosteriyorlar

bilgin_1490

Üye

Bunlari gosteren bi uygulama oldugunu sanmiyorum cogu uygulamayi denedim ama sadece mesajlar ve arama durumunu gosteriyorlar

tavsiye ederim. Her türlü uygulama için bildirim veriyor kilit ekranına (clash of clans oynuyorum onu bile gösteriyor gerisini sen düşün :D ) Ben general mobile discovery cihazımda kullanıyorum ve gayet memnunum ki discoverey de bilen bilir sms geldiğinde bile kilit ekranında ışık yanmaz, bu uygulama sayesinde çözdüm o sorunuda :)

• Beğen
Tepkiler: mısto61 ve yaren_dede
MD13

MD13

Üye
tavsiye ederim. Her türlü uygulama için bildirim veriyor kilit ekranına (clash of clans oynuyorum onu bile gösteriyor gerisini sen düşün :D ) Ben general mobile discovery cihazımda kullanıyorum ve gayet memnunum ki discoverey de bilen bilir sms geldiğinde bile kilit ekranında ışık yanmaz, bu uygulama sayesinde çözdüm o sorunuda :)

iyi bir uygulamaya benziyor ama S3e uygulayamadım bi türlü :))

• Beğen

bilgin_1490

Üye

ferhan1

Üye
lg g2 marshmallow temasındaki weather widget ı mümkün müdür?

Takipçi Satın Al

Üst Alt