muhammettvurucu
Üye
Yok hocam zaten s3mini kullanıyorum hem samsung dan hem toucwizden hemde kasmadan bıktımS4 mini ozellikleri, görsel olarak ve fiyat olarak cazip bence düşünülebilir
Yok hocam zaten s3mini kullanıyorum hem samsung dan hem toucwizden hemde kasmadan bıktımS4 mini ozellikleri, görsel olarak ve fiyat olarak cazip bence düşünülebilir
Yok hocam zaten s3mini kullanıyorum hem samsung dan hem toucwizden hemde kasmadan bıktım
TouchWiz Hiç Kasmaz Çünkü Bir Aralar Kullanmıştım.Simdi s3 mini ile s4 mini ayni kefeye koyman yanlis.
Ben touchwizde bir sorun görmedim!
Ayrica touchwiz kullanmak mecburimi?
Okadar launcher varken
Hocam launcher sadece ikon degistiriyor.Simdi s3 mini ile s4 mini ayni kefeye koyman yanlis.
Ben touchwizde bir sorun görmedim!
Ayrica touchwiz kullanmak mecburimi?
Okadar launcher varken
Hocam launcher sadece ikon degistiriyor.
Sen BilirsinHocam launcher sadece ikon degistiriyor.
Buyur:Mobil veri sayacı varsa paylaşır mısın
saol kardeşim valla çok iyi olduBuyur:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne Demek Iyi Forumlarsaol kardeşim valla çok iyi oldu
Merhaba arkadaşlar kilit ekranı için bir widget veya uygulama arıyorum whatsappdan gelen mesajları facebookdan gelen bildirimleri vs kilit ekranında görebileceğim öneriniz var mı
Merhaba arkadaşlar kilit ekranı için bir widget veya uygulama arıyorum whatsappdan gelen mesajları facebookdan gelen bildirimleri vs kilit ekranında görebileceğim öneriniz var mı
Bunlari gosteren bi uygulama oldugunu sanmiyorum cogu uygulamayi denedim ama sadece mesajlar ve arama durumunu gosteriyorlar
) Ben general mobile discovery cihazımda kullanıyorum ve gayet memnunum ki discoverey de bilen bilir sms geldiğinde bile kilit ekranında ışık yanmaz, bu uygulama sayesinde çözdüm o sorunuda 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztavsiye ederim. Her türlü uygulama için bildirim veriyor kilit ekranına (clash of clans oynuyorum onu bile gösteriyor gerisini sen düşün) Ben general mobile discovery cihazımda kullanıyorum ve gayet memnunum ki discoverey de bilen bilir sms geldiğinde bile kilit ekranında ışık yanmaz, bu uygulama sayesinde çözdüm o sorunuda
![]()
)Yonetici izni vermen gerekio , s3 te ayarlari nasil bilmiorum tam olarak.. Video da anlatiodu ayarlariniiyi bir uygulamaya benziyor ama S3e uygulayamadım bi türlü)
Tamamdır buldum o videyou birazdan deneyeceğim teşekkürler tavsiyen içinYonetici izni vermen gerekio , s3 te ayarlari nasil bilmiorum tam olarak.. Video da anlatiodu ayarlarini

lg g2 marshmallow temasındaki weather widget ı mümkün müdür?