Widget Creator by Uhm v0.2.3 SymbianOS Signed{Now Create Widgets within your Phone}

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Widget Creator by Uhm v0.2.3 SymbianOS Signed{Now Create Widgets within your Phone}
Arkadaşlar telefonunuzda kendiniz widget oluşturabiliyorsunuz...

REHBER
1.Telefonu harici disk olarak PC nize bağlayın..
2.İconlarınızı ve widgetlerinizi saklayacağınız yer mesela E\icons gibi bir klasör oluşturun
3.iconlarınızı ve oluşturduğunuz widgetlerinizi bu klasöre kopyalayın..en iyi sonuca ulaşmak için iconlarınızın boyutunu 100*100 boyutunda kullanın..
4.Eğer telfonunuzu pc ye harici bellek olarak bağladıysanız kabloyu çıkarın..
5.Kurduğunuz programı çalıştırın..
6.Şayet E\icons klasörünü kullanmak istemiyorsanız programa kullanmak istediğiniz klasörü buldurun..
7.İstediğiniz widget parametrelerini seçmek için ekranın altındaki yeşil kareleri kullanın
* "X" simgesi widget'ınızda sütun sayısını gösterir
* "Y" simgesi satır sayısını gösterir
* "W" Her ikonun genişliğini gösterir
* "H" Her ikonun yüksekliğini gösterir
8.Kullanmak istediğiniz uygulamaları bağlantılarıyla birlikte sarı kareleri doldurun.
Yüklü uygulamaların bir listesini açmak için kareye dokunun...sonra kullanmak istediğiniz programın ikonunu seçin.
9.Kullanmak istediğiniz bütün sarı kareleri doldurun..tamamlayınca "Create Widget" butonuna basın.
10.işlem bitince ekranda işlemin bittiğini gösteren bir mesaj görünecektir..sonra buradan diğer ayarları yapabilirsiniz..
11.programı kapatın..
12.daha önceki iconlarınızı sakladığınız yeri telefonun dosya yöneticisiyle açın..
13.Yeni oluşturduğunuz widget dosyasına dokunun..Widgetiniz artık widget toolbarına yüklenecektir.
14.Ana ekrana dönün ve widgetinizi istediğiniz yere sürükleyin hepsi bu kadar iyi günlerde kullanın..
Not:Tamamen kendi çevirimdir..yarım saat uğraştım arkadaşlar..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: royan_367, MUHAMMED, Zafer Arslan ve 18 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Doğuş..

uğur55

Üye
Sağol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol Uğur...

Godfather

Godfather

Üye
ne işe yaradıgını tam anlayamadım ama saol nadir abi :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasancığım bununla telefonun ana ekranına kısayollar yapıyorsun..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Emeğine sağlık Nadir

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol hemşom...

Progressivity

Progressivity

Üye
denemek lazım hoş bir uygulama olabilir çok teşekkürler paylaşım için

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki bir arkadaş garanti widgetini kaybetmiş onun adına hala arıyorum keşke kendisi bu programı görsede yapsa..ona yardım edemediğim için ancak bu programı bulabildim..

_F_19o7_B_

_F_19o7_B_

Üye
Programı Denedim Widget i Oluşturdum "E:\icons" içerisine oluşan .wgt uzantılı Dosyaya Tıklayınca "Açılamıyor. Dosya türü desteklenmiyor" Diye uyarı veriyor. Acaba başka bi yöntemimi var yada versiyondan kaynaklanan sorunmu üst sürümde kaldırılmış olabilirmi. Yazılım sürümü v31.0.101

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı Denedim Widget i Oluşturdum "E:\icons" içerisine oluşan .wgt uzantılı Dosyaya Tıklayınca "Açılamıyor. Dosya türü desteklenmiyor" Diye uyarı veriyor. Acaba başka bi yöntemimi var yada versiyondan kaynaklanan sorunmu üst sürümde kaldırılmış olabilirmi. Yazılım sürümü v31.0.101
bilemiyorum hiç deneme fırsatım olmadı..

korayyzb

Üye
faydalı birşeylere benziyor ellerine sağlık

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Saqol nadir abi..Hoş ßir uygulama..

nakliyat

Üye
biturlu çozemedim yapamadım peki icon kılosorune iconmu bulmamız gerekiyo olusturuyorum ama o dosya dosya yonetıcısınde açılmıyo bıraz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim kardeş

onderatak007

Üye
Saol emeğine

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

asepsi

asepsi

Üye
deneyen başka arkadaşlar sonucu paylaşırsa sevinirim, bu arada teşekkürler;)

estami

Üye
Üstadım birazdaha ayrıntı verebilirmisin anlatım ile alakalı.

Üst Alt