Wi-Fi Üzerinden İndir Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Wi-Fi Üzerinden İndir Hakkında..
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windows Phone 8 mağazasında bazı uygulamaları sadece wifi üzerinden indirebiliyoruz. Bu uygulamaları telefonumdaki internet paketi ile indirme şansım var mı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler..

kursat99

kursat99

Üye
2G ile indiremezsin ama 3G ile ön kayıt gibi bir şey yapabiliyorsun. Arkadaşlarımız daha fazla bilgiyi verir.

Lumiance

Lumiance

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windows Phone 8 mağazasında bazı uygulamaları sadece wifi üzerinden indirebiliyoruz. Bu uygulamaları telefonumdaki internet paketi ile indirme şansım var mı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler..

50 mb tan büyük dosyaları şebeke üzerinden indirmeye izin vermiyor. Şimdilik wifiden indirmek dışında başla bir alternatifi yok. Sebebi de yüksek miktarda veri trafiğinden tasarruf ederek fatura sürprizi yaşamaman. Sonuçta yeterli paktinin olup olmadığını alet bilemez. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Abi inan 50 mb olsa yine iyi. Artık o kısıtlama 20 mb olmuş.

phasan

phasan

Üye
Apple stor da da aynı durum var 50 mb fazlası wıfılı

OozyStaw

OozyStaw

Üye
20mb mı ? :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Windows Phone sitesinde 50mb olarak yazıyor sınır yalnız.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Bende 20 Mb valla sizde bir bakın isterseniz NL920 cihaz

ÖEY

ÖEY

Üye
Az önce 22 mblık Temple Run oyununu indirdim 3g ile. Sen hangi oyunu indirirken hata aldığını söyleyebilir misin?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Turbo Racing League 35 MB

symbianbelle

symbianbelle

Üye
hata mı verdi indirirken "ilgilenmeniz gerekiyor" gibi bir hata mı çıkıyor.... yoksa hiç indirmiyor...

OozyStaw

OozyStaw

Üye
sınır 50 mb

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdi şöyle anlatayım. Ben mağazadan herhangi bir 20MB üstü oyunu indire tıklayınca wifi bağlantısı bekleniyor, ilgilenmeniz gerekiyor diyor. Yok mu bunun bir çözümü eskiden bende de 50 MB ye kadar izin veriyordu şimdi 20 MB ye kadar izin veriyor yani siz 50 mb üstü için ne hata alıyorsanız ben onu 20 mb üstü için alıyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Soft atsam düzelir mi ve soft atınca teldeki uygulamalar silinirmi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sanırım hesabınla ilgili bir sorun var, soft yeniden başlatmak için kullanılan bir tür format olduğu için telefonda herhangi bir değişiklik yapmaz. Senin sıfırlama yapman gerekiyor lakin sıfırlama yapmak çözüm olur mu emin değilim:bilmm

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sorun hesabinizla ilgili olmali. Bunun dişinda herhangi bir ayar yok.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Peki nasıl hesabımı düzelteceğim?

Üst Alt