Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wi-Fi Üzerinden İndir Hakkında..
Sponsorlu Bağlantılar
OttomaN TigeR
Üye
Microsofttan bu konuda online destek almanı öneririm.
BrahimOkumus
Üye
Arkadaşlar bir garipliktir gidiyor bazı kullanıcılarda 50 bazıları 20 diyor.Bu arada bende de 20
kursat99
Üye
Bende 50.
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
Vay demek sende de 20 acaba neden. Neyse ben bunu canlı destekte sorayım.
ÖEY
Üye
Sınırı 20 olan arkadaşlar acaba cihazdan veya wp sitesinden çocuk odası ayarlarını hiç kurcaladılar mı? Şimdi aklıma geldi de, belki onunla bir ilgisi vardır. Benimkisi sadece bir düşünce
OttomaN TigeR
Üye
Microsoft online destekte sevimli bir arkadaşla yazışıyorken bu konu aklıma geldi ve hazır bağlanmışken bir sorayım istedim. Verdiği cevapta; muhtemelen sıkıntının şebeke veri bağlantısından kaynaklı olabileceği söylendi.
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
Yani şimdi benim telde 1GB Avea internet paketi var sorun ondan mı kaynaklı. Bu arada hiçbir ayarı değiştirmedim.
OttomaN TigeR
Üye
Ben ona operatör kaynaklı olmadığını düşünüyorum dedimsede, inatla operatör ile görüşmemiz gerektiğini söyledi.
Operatör ile görüş belki cidden sıkıntı bağlantı ayarlarından kaynaklanıyordur. Benim anladım sonuç ise 20mb+ üzerindeki uygulamaları Wi-fi bağlantısı ile indireceksin.
papakudioflu
Emekli Yönetici
operatorunuz download hızınıza 20mb sınırı koymuş olabilir. Bu durumda surekli kesilen bir netiniz olacagi icin her 20mb'da hata alirsiniz.
sympatico
Üye
Konuyu açan arkadaş avealı galiba , benim ki de turkcell , ben de bugun farkettim 20 mb uzeri wifı ıstıyo artık , demek ki mıcrosoft degistirmis , sebeke kaynaklı degil.
ÖEY
Üye
Valla MS'in sitesinde aşağıdaki gibi bir bilgi var hala. Telefonum serviste olduğu için deneyemiyorum ama gelsin ben de bir bakacağım.
Bir uygulama veya oyun indirmeyi denediğimde neden hata iletisi alıyorum? Telefonunuz İnternet bağlantısını geçici olarak kaybetmiş olabilir veya telefonunuzun hücresel veri bağlantısı üzerinden indirilemeyecek kadar büyük bir uygulamayı indirmeyi deniyor olabilirsiniz. 50 megabayttan (MB) büyük bir uygulamayı indirmeyi deniyorsanız (çoğu oyun için geçerlidir), indirmeyi tamamlamak için Wi-Fi ağına bağlanmanız gerekir.
Hücresel veri bağlantınız veya Wi-Fi bağlantınız olduğundan emin olun. (50 MB'tan büyük uygulamalar veya oyunlar için Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır.)
sekajmer
Üye
Sınırsız netim var oyun indiremiyorum doğru düzgün indirme yapabileceğim bir web tarayıcısı yok bu nedir ya boşuna sınırsız net kullanıyorum arkadaş bir çözüm getirsinler ms çok yavaşsın