Wi-fi Password 5800 (wi-fi Şifresini 6 adımda resimleri takip ederek değiştirin )

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
aklımda şeytani fikirler var :eller:

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:tşk: Ama bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bağlanmadığı bir wlan ı değiştiremez ki.

sarı bordo

Üye
bizim işyerinde wifi var bunları yaparsak gerçekten şifre değişir mi ben bukadar basit olacağını zannetmiyordum bide önceden bizim wifiyle internete girenlere şifre mi sorulur arkadaşlar bilen varmı

Joker.

Joker.

Üye
bizim işyerinde wifi var bunları yaparsak gerçekten şifre değişir mi ben bukadar basit olacağını zannetmiyordum bide önceden bizim wifiyle internete girenlere şifre mi sorulur arkadaşlar bilen varmı

Sen a ağına bağlanıyorsun şifre 1 ama şifre değişimce hata verir bu işlemle kayıtlı şifre değişi

Joker.

Joker.

Üye
Şöyle Anladayım Kardeş sen A wifi bağlanıyorsun ve şifre 111 ve telefonun otomatik giriş sifresi budur (girirerken hiç şifre sormuyoya ) Sonraa bu A wifinın sahibi bunun şifresini 222 Yapıyo sende otomatik şifre 111 di bu adımlar iler o 111 kaydını silip 222 yapıyorsun

tren456

Üye
çalışıyomu sölermşsişniz

ali,1985

Üye
teşekkürler

bursa67

Üye
Saatlerdir uğraşıyorum bu siteyi buldum üye oldum çok sağolun sonunda sayenizde sorunu çözdüm..

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
bu program tam olarak ne ise yarıyor ?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
program değil o link fotoğraf orada anlatım var ne işe yarıyor dersen ki dedin :ehe wifinin şifresini değiştirebiliyorsun yorumları okumadım doğrumu bilmiyorum

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
okumadım evet :D pekı baglandıgımız bır wıfı yımı ? Mısal carsıdayım dıyelım arattım ahmet dıye bır wıfı gordum tanımam etmem. O wıfı nın sıfresnı degıstırıp baglanabılıyormuyum

hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler Güzel paylaşım olmuş

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
değiştirmen için önceden bağlanmış olman lazım ki bağlantıdan hedeflerdekı internete gelsin :oke:

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
özet geçmek gerekirse daha önce bağlanmış olduğumuz herhangi bir wireless ağınin şifresini değiştirebiliyoruz değil mi

selim0666

Üye
nasıl ve nerden indircezz peki

gurseli

Üye
teşekürler

semihozturkk

Üye
paylaşım için Allah razı olsun. (farkımız olsun herkez teşekkürler diyo) :) :)

semihozturkk

Üye
Paylaşım İçin Allah Razı Olsun ( Farkımız olsun herkez teşekkürler diyo) :) :)

Üst Alt