Tuba
Üye
Wi-fi Password 5800 (wi-fi Şifresini 6 adımda resimleri takip ederek değiştirin )
You will require to change Wi-Fi connection password whenever there is a change or password is reset at the router. One flaw I see that it doesn’t complains if password is changed and tries on connecting indefinitely. You can easily change Nokia 5800 Wi-Fi password by following below steps 1 to 6.
Sen her ne zaman bir değişiklik ya da parola Wi-Fi bağlantısı koduni değiştirmek için yönlendirici olarak sıfırlanır gerektirecektir. Bir kusur ben unuttum değiştirilirse bu şikayet etmez ve süresiz bağlayan çalışır bakın. Kolayca adımları 1 için aşağıdaki adımları takip ederek Nokia 5800 Wi-Fi şifre değiştirebilirsiniz...
Sen her ne zaman bir değişiklik ya da parola Wi-Fi bağlantısı koduni değiştirmek için yönlendirici olarak sıfırlanır gerektirecektir. Bir kusur ben unuttum değiştirilirse bu şikayet etmez ve süresiz bağlayan çalışır bakın. Kolayca adımları 1 için aşağıdaki adımları takip ederek Nokia 5800 Wi-Fi şifre değiştirebilirsiniz...
Bilenler vardır Mutlaka ama bilmeyenler için yaralı olacağını umuyorum...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.