Wi-fi Password 5800 (wi-fi Şifresini 6 adımda resimleri takip ederek değiştirin )

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Wi-fi Password 5800 (wi-fi Şifresini 6 adımda resimleri takip ederek değiştirin )
You will require to change Wi-Fi connection password whenever there is a change or password is reset at the router. One flaw I see that it doesn’t complains if password is changed and tries on connecting indefinitely. You can easily change Nokia 5800 Wi-Fi password by following below steps 1 to 6.

Sen her ne zaman bir değişiklik ya da parola Wi-Fi bağlantısı koduni değiştirmek için yönlendirici olarak sıfırlanır gerektirecektir. Bir kusur ben unuttum değiştirilirse bu şikayet etmez ve süresiz bağlayan çalışır bakın. Kolayca adımları 1 için aşağıdaki adımları takip ederek Nokia 5800 Wi-Fi şifre değiştirebilirsiniz...

Bilenler vardır Mutlaka ama bilmeyenler için yaralı olacağını umuyorum...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hüso42, ahmet 3579, akdemir ve 8 diğerleri

JayJayyy

Üye
güzel paylaşım.teşekkürler.

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

SilentOne

SilentOne

Üye
paylaşım için tşk....

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler, hadi gene iyisin butona bastım. Biliyorsun her zaman basmam :ehe

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler, hadi gene iyisin butona bastım. Biliyorsun her zaman basmam :ehe
Sağolasın...
biliyorum hiç kullanmassın biliriz :d:
teşekkür sayın ne kadar butonu kullanmadığını belli ediyor zaten
:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Toplam Teşekkür: 3.553
Bu kadarcık :ehe

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
ben komşumun wifi sine bağlanıyorum telefonla anlarmı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim...

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Arkadaşlar be bu konuyu anlayamadım şifreli bi wi_fi bağlantısını kırmak içinmi yoksa şifreyle bağlandığının sifresini değiştirmek içinmi yerdım ederseniz teşekkür ederim....

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar be bu konuyu anlayamadım şifreli bi wi_fi bağlantısını kırmak içinmi yoksa şifreyle bağlandığının koduni değiştirmek içinmi yerdım ederseniz teşekkür ederim....
uygun telim olmadığı için deneyemiyorum ama arkadaşlar yardım eder mutlaka sanırım şifre ile bağlandığınızın kodunu değiştirmek için....

can rei

can rei

Üye
ya denedim olmuyo ya

anılbaran

anılbaran

Üye
bende yapamdım;)

s_uzun

s_uzun

Üye
bu olay modem sfresyle ilgili değil sanırım modem sfresni değiştirmek bu kadar kolay olmasa gerek :hmmm----------Eklendi 11.12.2011 @ 00:00:25 ---------- Yazıldı 10.12.2011 @ 23:56:46 ----------

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
bencede modemin şifresi bu kadar kolay değişmez

Üst Alt