Wi-fi Hack Programları ?

Sponsorlu Bağlantılar

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Wi-fi Hack Programları ?
Ben wifi a girdiğim zaman diğer kişileri atcak bir program arıyorum bir de şifre kırıcı program varsa bildiğiniz, çalışan birtane, iyi olur

TheMadness

TheMadness

Üye
1. WiFiKill
2. Bilmiyorum

droido xx

droido xx

Üye
1. WiFiKill
2. Bilmiyorum

:oke: WifiKill gerçekten işe yarıyor bağlı olduğun modeme başka birileri bağlıysa onları gösteriyor istediğin kişileri seçip kill butonuna saıyorsun ve onun interneti kesiliyor :D

Al sana indirme linki : ​

• Beğen
Tepkiler: sevimsizcocuk
avcitalip

avcitalip

Üye
:oke: WifiKill gerçekten işe yarıyor bağlı olduğun modeme başka birileri bağlıysa onları gösteriyor istediğin kişileri seçip kill butonuna saıyorsun ve onun interneti kesiliyor :D

Al sana indirme linki : ​

gerçekten işe yarıyor mu ?

droido xx

droido xx

Üye
Tabikide yarıyo telefonuna indir bağlan bir wifi ye içerde kaç kişi var gösteriyo kill butonuna basıyosun kesiyo mübareklerin internet bağlantısını :D

- - - Eklendi - - -

yanlız root lu olmak gerek :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
Tabikide yarıyo telefonuna indir bağlan bir wifi ye içerde kaç kişi var gösteriyo kill butonuna basıyosun kesiyo mübareklerin internet bağlantısını :D

- - - Eklendi - - -

yanlız root lu olmak gerek :oke:

tüh,kafeye gidip wi-fi ye bağlanıp herkesi wi-fi den atıp kargaşa çıkartmayı düşünüyordum :ehe şaka bir yana bazen işe yarayabilir ama telefonum rootsuz :ağlarım:

droido xx

droido xx

Üye
Root et abicim

İşe yaramak ne demek ? :D Görceksiniz bigün bir starbucks caffeye gittim beleş wifi var bağlandım nette 8 kişi var tak tak kesiyom mubareklerin internet bağlantılarını süt dökmüş kediye dönüyolar :D :D :D

Euphoria-

Üye
Wifi kill rootsuz varmı :ehe

droido xx

droido xx

Üye
Araştırmadım ama büyük ihtimalle yoktur :oke:

- - - Eklendi - - -

Neden rootsuz diyosunuz root neresi kötü

Euphoria-

Üye
Araştırmadım ama büyük ihtimalle yoktur :oke:

- - - Eklendi - - -

Neden rootsuz diyosunuz root neresi kötü

Kötü demiyorum gereksiz, garanti dışı oluyor, unroot falanda sökmüyor artık, sayma cihazları var serviste :kotu:

droido xx

droido xx

Üye
Ne gereksizi yahu ?

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Rootsuz yok mu panpa

sadece35

sadece35

Üye
wifikill on numara evimde kulaniyorum.ROota gelince rootsuz telefonu internet kafeye gidip oynadigin pc gibi dusun rootlu ise evde oynadigin pc gibi .. Dusunursen bana soyle cok basit prog. Var forumdaki anlatimlar karisik

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Şimdi arkadaşlar ilk önce şunu söyleyeyim bu wifi şifre kırma konusunda çok uğraştım çok çalıştım arkadaşlarımla beraber ne yazık ki bunu windows veya mac işletim sisteminde yapmak mümkün değil.Windowsla wifi şifre kırmak imkansıza yakındır.Video gösterenlerede o videolar fake.Wifi şifresi kırmayı (wep ve wpa) sadece linuxta çok zorda olsa başardık air ***** falan hikaye beyler kimse okumasın burda.Dediğim gibi bu şifreler o kadar iyi şifreleniyor ki kırmak imkansıza yakın oluyor.Linuxta arkadaşım rus sitelerinden bulduğu bir programla kırmıştı.Windows için olan bütün wifi şifre kırıcılar hikaye ve trojan yuvası bunu belirteyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: crazyyhel
YawShack

YawShack

Üye
eed

Takipçi Satın Al

Üst Alt