Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wi-fi Hack Programları ?
Sponsorlu Bağlantılar
amcalu1
Üye
Konu Sahibi
Wi-fi Hack Programları ?
Ben wifi a girdiğim zaman diğer kişileri atcak bir program arıyorum bir de şifre kırıcı program varsa bildiğiniz, çalışan birtane, iyi olur
WifiKill gerçekten işe yarıyor bağlı olduğun modeme başka birileri bağlıysa onları gösteriyor istediğin kişileri seçip kill butonuna saıyorsun ve onun interneti kesiliyor
WifiKill gerçekten işe yarıyor bağlı olduğun modeme başka birileri bağlıysa onları gösteriyor istediğin kişileri seçip kill butonuna saıyorsun ve onun interneti kesiliyor
tüh,kafeye gidip wi-fi ye bağlanıp herkesi wi-fi den atıp kargaşa çıkartmayı düşünüyordum şaka bir yana bazen işe yarayabilir ama telefonum rootsuz
droido xx
Üye
Root et abicim
İşe yaramak ne demek ? Görceksiniz bigün bir starbucks caffeye gittim beleş wifi var bağlandım nette 8 kişi var tak tak kesiyom mubareklerin internet bağlantılarını süt dökmüş kediye dönüyolar
wifikill on numara evimde kulaniyorum.ROota gelince rootsuz telefonu internet kafeye gidip oynadigin pc gibi dusun rootlu ise evde oynadigin pc gibi .. Dusunursen bana soyle cok basit prog. Var forumdaki anlatimlar karisik
Jelly_Bean
Üye
Şimdi arkadaşlar ilk önce şunu söyleyeyim bu wifi şifre kırma konusunda çok uğraştım çok çalıştım arkadaşlarımla beraber ne yazık ki bunu windows veya mac işletim sisteminde yapmak mümkün değil.Windowsla wifi şifre kırmak imkansıza yakındır.Video gösterenlerede o videolar fake.Wifi şifresi kırmayı (wep ve wpa) sadece linuxta çok zorda olsa başardık air ***** falan hikaye beyler kimse okumasın burda.Dediğim gibi bu şifreler o kadar iyi şifreleniyor ki kırmak imkansıza yakın oluyor.Linuxta arkadaşım rus sitelerinden bulduğu bir programla kırmıştı.Windows için olan bütün wifi şifre kırıcılar hikaye ve trojan yuvası bunu belirteyim dedim.