bcy
Üye
evet menüde kurulu whatsup uygulamasına basık tut çarpıya bas sonra bu linktekini kurKaldırın derken ¿ Silelim mi ¿
bende ole düşünüyorum bidaki güncellemede bitti gibi napalm android kurulu on kullanırız belkidesanıyorum n9'da yavaştan whatsapp ın sonu görünüyor gibi geliyor bana.
silinmez dataları silmedikçe silinmez konuşmalar.konuşmaların silinmediğine emin miyiz ¿
sailfishte çalışan arama falan androidde neden çalışmıyorki?driverları da bi yapamadılar android e onu da anlamadım. çalışan donanımlara ek olarak mikrofon ve ahizeler çalışsa android üzerinde yeter bence.
silinmez dataları silmedikçe silinmez konuşmalar.
dataları derken uygulama alanlarından bahsediyorum.
sailfishte çalışan arama falan androidde neden çalışmıyorki?
üzerinde çalışılsa yapılmazmı bekernelle alakalı bir durum aslında.
üzerinde çalışılsa yapılmazmı be
inanmiyorum gercekten bu telefonu oldurmeye calisiyolar. terkedilmis resmen. cok yazik. bence su anda bile piyasada rakibi yok bu telefonun. bi ara satmayi dusunuyodum ama yok hangi telefonu denedimse bunaltici. n9-un verdigi hiss bambaska. toplanip biseyler yapalim arkadaslar. zaten su an hala daha n9 kullanmaya devam edenler buyuk ihtimalle benle ayni gorustedir
Bence yapılır bir şekilde.
inan çalışan bir n9 um olsaydı ilk olarak kerneli üzerinde çalışmayı düşünürdüm. android'de mikrofon ve ahizeleri çalıştırmak yeterli olur o telefon için.
Bence yapılır bir şekilde.
inan çalışan bir n9 um olsaydı ilk olarak kerneli üzerinde çalışmayı düşünürdüm. android'de mikrofon ve ahizeleri çalıştırmak yeterli olur o telefon için.
aynen haklısın kardeşim N9 bir efsane bence ben bu devirde bile 808 aldık abim geytde memnun çok iyi telefon cfw ile süper oldu. n9 un yeri ise apayrı stabilliğikullanımı alan bihoş vazgeçemiyorum. n97nin klavyesi çok süperdi bi kullanma zevki vardı. şimdi dil öğrenmeye çalışıyorum öğrenince kullanmak aha bi güzel olacğına inanıyorum.inanmiyorum gercekten bu telefonu oldurmeye calisiyolar. terkedilmis resmen. cok yazik. bence su anda bile piyasada rakibi yok bu telefonun. bi ara satmayi dusunuyodum ama yok hangi telefonu denedimse bunaltici. n9-un verdigi hiss bambaska. toplanip biseyler yapalim arkadaslar. zaten su an hala daha n9 kullanmaya devam edenler buyuk ihtimalle benle ayni gorustedir
toplu bir şekilde mesaj atsak faydasi olabilir cünkü bikullanıcı topluluğu olacak. bunuda es geçmzler diye düşünüyorm. n9a 5-6 işletim sistemi kurulabiliyor sonuçta nie bi uygulama uyarlanamasın? sailfish sorunsuz değil stabilliği çok iyi değil uygulama yüklenirken bi sıkıntı oluyor. ben şunu düşüüyorum n9'da apkenv gibi yani sailfishteki gibi apklar çalışabilir aslında düzenlemeler yapılsa meego zaten yetiyor n9a havası var sailfishte hikaye androidde zaten android sistemi tutulmuyor uygulamaları tutuluyor değil mi?ama android iyi degil ki. meego-nun yerini veremez. ve n9-a da yakismaz bence. n9 ve meego tam anlamiyla butunlesmis. hem meegonun kalacagi hem de skype whatsapp gibi uygulamalarin tam anlamiyla kullanila bilecegi bi yol yok mu ? toplu sekilde mesaj atsak faydasi olmaz mi ?
bi de sailfish nasil bi sistem ? n9- da sorunsuz calisiyo mu ?
bir ara apkenv diye bir eklenti ile bazı uygulamalar calistiriliyordu.Orasıda öyle kardel,asıl bizin meehoo üzerinfr çalışan apk emilotörü kullanmamız lazım bu olsa bu telefon uçar MeeGo harika zaten bide apkları açsa
ama android iyi degil ki. meego-nun yerini veremez. ve n9-a da yakismaz bence. n9 ve meego tam anlamiyla butunlesmis. hem meegonun kalacagi hem de skype whatsapp gibi uygulamalarin tam anlamiyla kullanila bilecegi bi yol yok mu ? toplu sekilde mesaj atsak faydasi olmaz mi ?
bi de sailfish nasil bi sistem ? n9- da sorunsuz calisiyo mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?