WhatsDog için destek

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
WhatsDog için destek
İyi günler abilerim , kardeşlerim , ablalarım bildiğiniz üzere whatsdog diye bir uygulama çıktı ben mail olarak geliştiricinin mail adresine mail atacağım ve sizde yardımcı olursanız sevinirim. Eğer mail için düzgün bir mesaj yazan abim veya kardeşim olursa sevinirim. Destek çıkarsanızda çok kişi olursa uygulama gelir bence.

Geliştiricinin :

E-Mail'i : [email protected]
Facebook adresi :
Twitter Adresi :

Sizde destek çıkarsanız sevinirim :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Uygulama ne işe yarıyor

remzi33

remzi33

Üye
Uygulama whatsapp ile entegre olarak çalışıyor. Seçeceğiniz whatsapp kişisinin çevirimiçi durumunu, en son ne zaman çevirimiçi olduğunu ve kç dk çevirimiçi kaldığını vs gösteriyor

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ogzhnoTr
mesutcinik

mesutcinik

Üye
İyi günler abilerim , kardeşlerim , ablalarım bildiğiniz üzere whatsdog diye bir uygulama çıktı ben mail olarak geliştiricinin mail adresine mail atacağım ve sizde yardımcı olursanız sevinirim. Eğer mail için düzgün bir mesaj yazan abim veya kardeşim olursa sevinirim. Destek çıkarsanızda çok kişi olursa uygulama gelir bence.

Geliştiricinin :

E-Mail'i : [email protected]
Facebook adresi :
Twitter Adresi :

Sizde destek çıkarsanız sevinirim :)
Windows Phone'un şu an için verdiği geliştirici izinleri ile bu uygulama bizim sistemimizde geliştirilemez gibi duruyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mail attım ama geleceğini sanmam

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Bende mail attım twit attım faceden de yazdım ama gelir ya neden gelmesin umutsuz gözle bakmayın

wpfurkan

wpfurkan

Üye
İos'de var mı uygulama? Varsa izinlerden falan sorun çıkacağını sanmıyorum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Geliştirici attıgım mail' geri dönüş bile yapmadı

serinaga

serinaga

Üye
Bende gönderdim maili ...

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
İos da yok uygulama sadece Android de var ve banada geri dönmedi demekki yapmayacak neyse sağlık olsun

Üst Alt