Whatscope Ücretsiz (Whatsdog Benzeri)-(Çalışan Versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
Whatscope Ücretsiz (Whatsdog Benzeri)-(Çalışan Versiyon)
Arkadaşlar Whatsdog uygulamasının kapatılması üzerine herkes yeni arayışlara girdi. Bende uzun süre yeni versiyonunun gelmesini bekledim. Geldi ama bende çalışmıyor. Bazı arkadaşlarda da bildirim falan gelmiyormuş. Sorunlu bir sürüm yani. Bende yeni bi tane uygulama buldum ama ücretli. Whatscope adlı bir uygulama. İlk gün ücretsiz. Ondan sonraki her gün için 1 tl ücret istiyor. Ona da şöyle bir çözüm buldum. Uygulamaya girerken mail adresi ile kayıt oluyorsunuz. Bir site var. Geçici olarak bir saatliğine size bir mail adresi veriyor. Whatscope uygulamasına hergün yeni bir mail adresi alıp giriş yapmanız gerekiyor. 1 tl ödemekten iyidir. Geçici mail almak gözünüzü korkutmasın. Hiçbir bilgi girmiyorsunuz. siteye girdiğiniz anda mail adresiniz hazır. Sağdaki "sil" tuşuna basınca yeni mail adresi geliyor. Bu şekilde kullanabilirsiniz. Kolay gelsin

Whatscope:
Mail almak için:

• Beğen
Tepkiler: xxgsliemrexx ve 988

xxgsliemrexx

Üye
1 lirayı lucky patcherle falan crackleyip kullanamaz mıyız ? :D

gezegen5271

Üye
arkadaslar gb watsap kullanın.ugrasmayın.2 whatsap kullanmak ıcın aynı cihazda .gb whatsap tavsiyemdir..

coskun3444

Üye
Birgun kullandim ikinci gun baska mail giremedim. Sildim yukledim baska mail girdim gene satın almamı istedi. Nasil cozeriz

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
    Konu Sahibi
Birgun kullandim ikinci gun baska mail giremedim. Sildim yukledim baska mail girdim gene satın almamı istedi. Nasil cozeriz
Ben de 10 gün falan kullanabildim. Sanırım artık farklı bir doğrulama yöntemi kullanıyorlar. Mac ardesi gibi. Aslında mac adresi de değiştirilebilir ama çok zahmetli bir işlem. Deneyecek vaktim olmadı. Konu kilitlenebilir

Üst Alt