xqz5
Üye
-
Konu Sahibi
-
bildiririm ışığını titreşim ayarlarını veya bütün ayarları kapalı konuma getirebilirsin ancak bildirim yine gelirCan sıkıcı bir durum keşke çözümü olsaymış. Mesaj ön izlemeyi kapattğmda aynı şekil bildirim gelecektr ve bildirim ışığı yanacak değil mi yine
Kafa web tasarımla dolu olunca dikkat bozuluyor biraz. Çok özür diliyorum. Daha dikkatli olacağım. Teşekkürler.Keşke kategoriye de bakıp cevap gelebilseydi. Verelim, yok tabiki öyle bir ayar/uygulama
o nasıl arkadaşım dediğin şekil mobil veriyi açınca bildirim hemen gelsin istemiyorum whatsaptan. ben whatsapa ggirersem gelsin istiyorum.Bence netquin v3.0 programı senin işini görecektir en azından mobil veriyi actıgında hoba mesaj gelmez hem şarjdanda tasarruf edersin
bilmiyorum hayr vvarlığndan haberm yok ne işe yarıyor?Closewhatsapp kullanmıyor musun ?
sadece whatsapp icin de olsa işini görür clean spam kısmından temizlik yaparsın telefonunuda hızlandırır maxicepte bulamadım ama bu siteden indirebilirsin işte link :o nasıl arkadaşım dediğin şekil mobil veriyi açınca bildirim hemen gelsin istemiyorum whatsaptan. ben whatsapa ggirersem gelsin istiyorum.
biraz daha açık olsak mesela bu program ile whatsapı kkapattığımda ben açmayınca bildirim gelmez yani değil miWhatsapp kapatmayı sağlıyor.
yükleyeceğm programı ama mobil veri açıkken whatsapa bildirim gelmemesi için ne yapmam gerek söyler misin bu program üzerindensadece whatsapp icin de olsa işini görür clean spam kısmından temizlik yaparsın telefonunuda hızlandırır maxicepte bulamadım ama bu siteden indirebilirsin işte link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu blogtanda program hakkında detaylı bilgi edinebilirsin işte link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biraz daha açık olsak mesela bu program ile whatsapı kkapattığımda ben açmayınca bildirim gelmez yani değil mi
yükleyeceğm programı ama mobil veri açıkken whatsapa bildirim gelmemesi için ne yapmam gerek söyler misin bu program üzerinden
Whatsapp normal şekilde çıkış yapınca kapanmaz ama bu uygulama ile tamamen kapanır.biraz daha açık olsak mesela bu program ile whatsapı kkapattığımda ben açmayınca bildirim gelmez yani değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?