Whatsappı nasıl şifreleyebilirim arkadaşlar?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ender52

ender52

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappı nasıl şifreleyebilirim arkadaşlar?
Mağaza da bir uygulama var ama paralı me yazıkki ve ne kadar işe yarar bilmiyorum para vermem istemiyorum açıkçası.Nasıl halledicem bu işi bildiğiniz bir uygulama var mı?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ercument33

Üye
Sen çok yanlış işletim sisteminde dolaşıyorsun :D

• Beğen
Tepkiler: emz ve eneesparlak
ender52

ender52

Üye
    Konu Sahibi
Sen çok yanlış işletim sisteminde dolaşıyorsun :D

Aynen abi ya.Bir yaz gelse de androide geçsem.Hiç bir yolu yok mu şimdi whatsappı şifrelemenin?

Ercument33

Üye
Yok kardeşim... Biz daha yedeğini bile alamıyoruz yazık oldu 1 yıllık konuşmalarım silindi.. Android olsaydı alırdım mesela kaydını... Ben artık dilenci gibi bu telefona güncelleme beklemeyeceğim aklımda 3 telefon var bunu satıp onlardan birini alacağım yetti artık paramızla rezil oluyoruz

ender52

ender52

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim... Biz daha yedeğini bile alamıyoruz yazık oldu 1 yıllık konuşmalarım silindi.. Android olsaydı alırdım mesela kaydını... Ben artık dilenci gibi bu telefona güncelleme beklemeyeceğim aklımda 3 telefon var bunu satıp onlardan birini alacağım yetti artık paramızla rezil oluyoruz

Aynen kesinlikle katılıyorum.Gelişeceğini de düşünmüyorum bende.Whatsapp eski mesajları okurken kapanabilecek bir ilkellik de resmen.Facebook desen...Youtube....Twitter.....Foursquare.....Rezalet.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Maalesef mümkün değil.

Secret Light

Secret Light

Üye
Araştırsaydınızda alsaydınız telefonu oh olmuş size. WP gibi stabilligi bulamazsınız anca android android git android al burda WP yi suçlama android ilk yıllarında nasıldı ondada eksiklikler vardı android neyse WP de gelişiyor.

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
emz

emz

Üye
Arkadaşlar siz yenisiniz galiba. :ehe
Bu konudakileri yeni görüyorum. Bizler uzun zamandır bu sistemle uğraşıyoruz. Tamam eksikleri var ama o hıza değiyor. Hele ki en alt modelde bile. Bunlar unutulmamalı.

Telgrafla gönderildi.

KayraBey

KayraBey

Üye
Oh olmuş size :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Samedbeyy
Secret Light

Secret Light

Üye
WP yi kötüleyenlere deli oluyorum :D

TurboCall

TurboCall

Üye
WP yi kötüleyenlere deli oluyorum :D

Hiç kimseye oh olsun deme hakkın yok, adam telefonu eline almadan whatsapp yedekleme yapıyormu, facebook ne yapıyor bunları nerden bilsin.

• Beğen
Tepkiler: ender52
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Hiç kimseye oh olsun deme hakkın yok, adam telefonu eline almadan whatsapp yedekleme yapıyormu, facebook ne yapıyor bunları nerden bilsin.
Oda araştırıpta alsaymış o zaman buradakiler android alıpta aa telefon çok kasıyor keşke almasaymışım diyor mu ? Demiyor çünkü herkes androidin kasım kasım kastığını biliyor

TurboCall

TurboCall

Üye
Oda araştırıpta alsaymış o zaman buradakiler android alıpta aa telefon çok kasıyor keşke almasaymışım diyor mu ? Demiyor çünkü herkes androidin kasım kasım kastığını biliyor
yaw he he kardeşim tamam bi s5 kullandınmı bak bakalım kasıyormu kasım kasım ara sıra tabi kasma olucak, senin kullandığın 920 de okadar ram açılsa oda kasar ki wp 8.1 animasyonları kasmasada yetiyor.

serseri_hacker

Üye
Applock u kullan olmazsa diger programın adını yaz sana pro sunu yollarım

ender52

ender52

Üye
    Konu Sahibi
Araştırsaydınızda alsaydınız telefonu oh olmuş size. WP gibi stabilligi bulamazsınız anca android android git android al burda WP yi suçlama android ilk yıllarında nasıldı ondada eksiklikler vardı android neyse WP de gelişiyor.

Bak dostum araştırma konusunda biraz aceleci davranmış olabilirim ama bu kadar sorun yaşayacağımı bende bilmiyordum.
Ayrıca androidin ilk yıllarında Youtube uygulaması bile doğru duzgun olmadığı zamanlarda ben de android kullanıyordum ama tabletti herneyse.

Sanki yeri geldi sen de sistemden şikayetçi olmadın mı? İlla ki herkez gibi olmuştursun.

ender52

ender52

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar siz yenisiniz galiba. :ehe
Bu konudakileri yeni görüyorum. Bizler uzun zamandır bu sistemle uğraşıyoruz. Tamam eksikleri var ama o hıza değiyor. Hele ki en alt modelde bile. Bunlar unutulmamalı.

Telgrafla gönderildi.

Ne hız ne hızdır ya 5 aydır bir whatsapp guncellenmedi.Facebook zaten aynı şekilde.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bak dostum araştırma konusunda biraz aceleci davranmış olabilirim ama bu kadar sorun yaşayacağımı bende bilmiyordum.
Ayrıca androidin ilk yıllarında Youtube uygulaması bile doğru duzgun olmadığı zamanlarda ben de android kullanıyordum ama tabletti herneyse.

Sanki yeri geldi sen de sistemden şikayetçi olmadın mı? İlla ki herkez gibi olmuştursun.

Whatsapp artık windows phone mağazasında yok zaten :D

TurboCall

TurboCall

Üye
Maalesef, burası windows phone mobil işletim sistemi, böyle şeylere alışmalısınız ben çok memnunum beta sağolsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt